Swear^ Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Vai varētu iedot scirptu ka piem. tagad aizsuta TXT niks parole nu uz to sms tad automatiski uzliek slotu vai arii acc? Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Par attiecīgu samaksu varu izveidot dažādus kverus unban reg nick utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOMA smile Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Ja nauda ir galvenais saja pasaule un kada butu si samaksa ? neviens jav nav dzirdejis pa php.net php.lv http://www.w3schools.com/ ? Latviesu forumos nav verts prasit kautko tik vertigu ,paskaties,paprasi kadu citu valsts forumie bet tur vaig anglu valodu zinat Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 Nu ko tad tu dod tos linkus, ja pec nejēdz un jautā man, tiko dzirdēji, ka prasu naudu, nozudi... Ko bļed man pa velti dot? Mācies pats, sīkais ahujel, man bļē pa velti kkādam nepazīstamam cilvēkam jādod skripts, es jau tā te daudziem esmu daudz ko izveidojis, neko neprasot pretī! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Get5 Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 mmmmmmmmmhhhhhhhhhhhmmmmmm........ Ng nepievilu jo gign nespeleju del buster tik censos kadam palidzet un rast atbildes uz savam problemam...... http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...472&hl=Mirc paskaties sito vai tas naw tas man liekas Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 un kada butu si samaksa ? neviens jav nav dzirdejis pa php.net php.lv http://www.w3schools.com/ ? Latviesu forumos nav verts prasit kautko tik vertigu ,paskaties,paprasi kadu citu valsts forumie bet tur vaig anglu valodu zinat Kas ir par brīvu? Viņš par padarīto darbu grib saņemt savu atalgojumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swear^ Posted March 17, 2008 Author Report Share Posted March 17, 2008 Nu protams ka par velti jau neviens nedos Bet kadreiz pagadas tadi labi cilveki kuri velas palidzet! Get5 man jau tas ir bet man vajag scirptu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 (edited) Bet kadreiz pagadas tadi labi cilveki kuri velas palidzet! Get5 man jau tas ir bet man vajag scirptu! tad sāc skaitīt cik tavā maciņā kapeikas. Edited March 17, 2008 by CJxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
theNTH Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Pilnīgi piekritīšu dupletam, zajebal, tādiem THEFORCE ADMINAM dot tādu skriptu, tur vel kaut kāds ligums janosledz lai tu sms pakalpojumu pieslegtu, ko nevar izradīt nepilngadigie. Takā, aizmirsti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 tur vel kaut kāds ligums janosledz lai tu sms pakalpojumu pieslegtu, ko nevar izradīt nepilngadigie. Takā, aizmirsti. Gan jau viņam lielais bratans vai mamma vai tētis to izdarīs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Uz php.lv lūdzu nesūtiet šitos, tur jau arī zb ar šādiem cilvēkiem ņemties.. Visur viens un tas pats, iedod man gatavu, es jau tikai gatavu, neko vairāk.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 arī fakts, secinājums: nahrinizēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swear^ Posted March 17, 2008 Author Report Share Posted March 17, 2008 da lab es 2reiz saku! Kāpēc jūs domājat ka es par velti prasu? afigec man ņirga parāva! Un sms sistēma man jau Sēēēn ir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
theNTH Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Šaubos ka tev ņirga parāva. Ja jau tu nevelies pa velti, vareji topika sākuma uzrakstit, ka par kādu summu var sarunat etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swear^ Posted March 17, 2008 Author Report Share Posted March 17, 2008 Ja jau tu nevelies pa velti, vareji topika sākuma uzrakstit, ka par kādu summu var sarunat etc. NeŠaubos ka tev ir 10 gadinji Link to comment Share on other sites More sharing options...
theNTH Posted March 17, 2008 Report Share Posted March 17, 2008 Tev -99999999999999 gadiņi ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swear^ Posted March 17, 2008 Author Report Share Posted March 17, 2008 Eu puisīt, tev bērndārzā māca negatīvus skaitļus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now