calens Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Man interesē šobrīd kāds bokss - torrentā, vai kāds varētu palīdzēt ? Pagaidām interesē nosaukumi Fight Night <gads> un Knockout Kings <Gads> , labāk knockout kings uūn es meklēju lv torrentos, neko neatradu, meklēju googlē, arī nebija nekas, tikai kautkādi šiti uz PSP, PS2 , XBOX-360, utml. Vai kāds labs torrentu speciālists vai cits cilvēks nevarētu iedot Linku uz boksu priekš PC ? Kādu no abiem manis nosauktajiem, protams. Būšu ļoti pateicīgs ! :thumbsup: , tiešām ļoti vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted March 16, 2008 Report Share Posted March 16, 2008 švaki būs es ar esmu dažādos laikos izmeklējies šī žanra spēles uz PC bez panākumiem pie tam tevis minētās spēles IMHO uz PC vispār neiznāca Link to comment Share on other sites More sharing options...
calens Posted March 16, 2008 Author Report Share Posted March 16, 2008 Nezini, kad iznāks ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now