marens8 Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Nu gan stulbums bet nu pie temas. 1. Man ir tāda lieta ka es pretiniekam šauju es viņam neizdaru bojājumus. Man ir SURF serveris. Visi prasa serverī kapēc nevar nošaut nevienu. Nācu prasīt palīdzību kā tad var uzlikt lai es varu nošaut pretiniekus. 2. Man ir tāda problēma ka Ieeju Internet Explorer savā mājaslapa tur atpazīst garumzīmes. Kā ieeju mozilā tā neatpazīst garumzīmes. Lūdzu cilvēki palīdzat. Apsolu ka pēc šis problēmas es uz laiku pazudīšu ar savām probl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Cik reizes runāts bļe, UTF-8 čārsetu uzliec, ja nekas nesanāca/nesanāk tad ir vērts nosisties. Iesaku izvēlēties daudzstāvu māju, vai arī izmantot arī ziepes ar virvi, un ja vēlies vari atnākt ciemos pie manis - man ir liels smuks cirvis. gl bijač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marens8 Posted March 15, 2008 Author Report Share Posted March 15, 2008 (edited) Es stastiju ka internet explorers atpazist latviesu valodu ar garumzimem bet mozila neatrpazist Ta tad var saprast ka UTF-8 charsetu esmu uzlicis Edited March 15, 2008 by marens8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted March 15, 2008 Report Share Posted March 15, 2008 Tava web source gan liecina par ko citu. <meta http-equiv='Content-Type' content='text/html; charset=iso-8859-1'> Link to comment Share on other sites More sharing options...
marens8 Posted March 15, 2008 Author Report Share Posted March 15, 2008 Nu tad ludzu pasaki kur tad man wel charsets jaliek ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
k!ll3r Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Neteiks tev Link to comment Share on other sites More sharing options...
k!ll3r Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Iesaku izvēlēties daudzstāvu māju, vai arī izmantot arī ziepes ar virvi, un ja vēlies vari atnākt ciemos pie manis - man ir liels smuks cirvis. gl bijač. Klausi Janci! Apsties uz vina ranku un padoma kalusit/neklausiit Link to comment Share on other sites More sharing options...
marens8 Posted April 11, 2008 Author Report Share Posted April 11, 2008 (edited) Lielo spamer telo ? Es jau sen visu salabojis bet tu te vel kautko muldi :@ Edited April 11, 2008 by marens8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GriBuLeNs Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 k!ll3r ko Tu vsp te mūldi? Visos topikos galīgi ne pa tēmu runā & krāj tik postus! Galvenais : paskaties uz viņa ranku.... Ha labāk paskaties uz savu, ja Tu nespamotu, Tev vsp nekā nebūtu + Tu neko nesaproti/nemāki tpc jau drošvien spamo gandriz katrā trešajā topikā! Mby pasaki pareizi, bet to jau kāds ātrāk ir pateicis, Tu to vnk paņem nokopē, mazliet paeditē i vso! Ja nemāki tad vsp nerunā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marens8 Posted April 12, 2008 Author Report Share Posted April 12, 2008 Bjle ei galigi. Pats tu spam. Patreiz pat tu spam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now