JimBugA Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 čalis ir tīrs es arī skatījos, bet davai spēlē ar savu niku un nemaini tos Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Ir jāprot atšķirt čīti no spēlētprasmes, nevis burti nikā. Takšto EMOLSY spēlē ar kādu niku gribi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Eu gudriniek ir bijushi gignaa gadijumi, tad labs speletajs speciali nomaina niku un spelee pro, un norauj banu, vai ari spelee speciali kaa chiiters bez chiitiem un norauj banu. Ja tu esi taads pro, kad vari 100 % pateikt chiiters ne chiiters apsveicu, bet tas jau dzivee ir gadu gaitaa pieradijies ar leviem nikiem spelejot visos serveros visi var norau banu nechitojot. Admins ir tikai cilveeks,ups iznemot tevi, kas ir mega pro keraajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Monkey D. Luffy Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 zelta vardi!!! (ieksh cs) EMOLSY posted: "Varbuut tik traki nav, ka ahuunais pro..." ha... visi profinji ta saka! Nu nekautreies Un atzini ka esi ahuunais pro! Es vel lidz shai dienaj atceros tavu speli cs_italy... Daudz kas notika taja diena... bla bla bla... KAROCHE dabuji tu: Unstoppable with 12 kills (12 hs) Skatijos to demo 4 reizes... biju 100% parliecinats ka chitoji! un beiguma ieraudziju ko? a neko es neieraudziju! vot! bet par sho banu palikshu neitrals!!! jo parak daudz pateicu pret tevi, bet patiesiba neko pret tevi es neteicu! un tagad saku labu par tevi un reklameju! P.S. Man ir smaidinju atkariiba!!! Un vel tie izpauzh manas emocijas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EMOLSY Posted March 14, 2008 Author Report Share Posted March 14, 2008 EMOLSY posted: "Varbuut tik traki nav, ka ahuunais pro..." ha... visi profinji ta saka! Nu nekautreies Un atzini ka esi ahuunais pro! Es vel lidz shai dienaj atceros tavu speli cs_italy... Daudz kas notika taja diena... bla bla bla... KAROCHE dabuji tu: Unstoppable with 12 kills (12 hs) Skatijos to demo 4 reizes... biju 100% parliecinats ka chitoji! un beiguma ieraudziju ko? a neko es neieraudziju! vot! bet par sho banu palikshu neitrals!!! jo parak daudz pateicu pret tevi, bet patiesiba neko pret tevi es neteicu! un tagad saku labu par tevi un reklameju! P.S. Man ir smaidinju atkariiba!!! Un vel tie izpauzh manas emocijas! Paldies par labajiem vaardiem SHARp'am, protams es piekriitu, jo tas, ar kaadu niku speeleeshu nemainiis manu speeleetstilu utt. un ja adminam liksies ka chiitoju, es domaaju, ka tikshu banots ar jebkaadu niku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 tad noņemiet kāds to banu, man šobrīd nav laika! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 14, 2008 Report Share Posted March 14, 2008 Teorētiski noņēmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts