Roy Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 (edited) Ept ja kāds var palīdz lūdzu Ka4 man vajag vienalga kādu pasaku no `krājuma` "Tūkstots un viena nakts" - ja var kāds palīdz atrast...esmu dažas atradis bet viņas ir nereāli GARAS un man tādas nevajag....ja var atrast tad pēc iespējas īsāku.... editc: pofig par garummu galvenais lai tik ir kkas no tā krājuma Edited March 10, 2008 by Roy Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Ka4 man vajag vienalga kādu pasaku no `krājuma` "Tūkstots un viena nakts" - ja var kāds palīdz atrast...esmu dažas atradis bet viņas ir nereāli GARAS un man tādas nevajag....ja var atrast tad pēc iespējas īsāku.... meklē Aladins un burvju lampa, Alibaba un 40 laupītāji, Sinbads. tās ir tās populārākās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted March 10, 2008 Author Report Share Posted March 10, 2008 (edited) Labi paldies par to pašu cerams ka sanāks arī kaut ko normālu atrast =/ edit: Aladins un burvju lampa - neko jēdzīgu neatradu jāmeklē parējās Edited March 10, 2008 by Roy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted March 10, 2008 Author Report Share Posted March 10, 2008 Zin ko ? Ziepes ir! (man ) neko sakarīgu es neatradu....(laikam neprotu meklet ) bračka kaut ko atrada krievu valodā bet tas man neder - jo pa krieviski lasīt neprotu ( ) ehhh Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Man mājās stāv tā grāmata! Varu aizdot, ja tu atradīsi, kurā plauktā tā ir nobāzta! ) neko sakarīgu es neatradu....(laikam neprotu meklet ) bračka kaut ko atrada krievu valodā bet tas man neder - jo pa krieviski lasīt neprotu ( ) ehhh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted March 10, 2008 Author Report Share Posted March 10, 2008 Diemžēl neder dzīvoju parāk tālu no Rīgas Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted March 10, 2008 Report Share Posted March 10, 2008 Te ir viss, ko vien sirds kāro - http://www.pasakas.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now