Jump to content
GIGN Forum

Piedāvājums ... Projekts

Recommended Posts

Labs vakars Jūsu mājās ... kādu laiku neesu manīts un esmu klusējis - nāku atpakaļ ar piedāvājumu cilvēkiem, kas tiešām, daudz ko saprot ...

Tātad, man parasti braukājot sabiedriskajā transportā rodas, labas, orģinālas idejas par visādiem tehniskiem risinājumiem - parasti tas ir saistībā ar klientu lapām, bet šoreiz saistībā ar CS ... tātad komerciāls pasākums ...

Meklēju:

1) Cilvēku, cilvēkus, kas spēj pievērsties vienam projektam un izstrādāt to līdz galam

2) Cilvēku, cilvēkus, kas ir gatavi noriskēt - ieguldīt savu prātu & laiku - un pēc tam nopelnīt ( bet nu kā jau zināms - visādi var gadīties - var arī nenopelnīt, ir man arī tā gadijies, bet nu šoreiz ideja ir tiešām laba)

3) Cilvēku ar labām PHP & MYSQL zināšanām, papildus programmēšanas valodas, piemēram Perl būtu liels +

4) Cilvēku ar labām zināšanām iekš AMXX & MYSQL

5) Izpratni par hlds darbību, vēlams arī zināšanas kaut neliela pieredze darbā ar Linux

6) Cilvēku, kas projekta idejai un riisnājumam spēj garantēt konfidencialitāti

Piedāvāju:

1) Potenciāli spēcīgu, orģinālu un detalizētu izstrādātu ideju ( Viss izdomāts no A-Z)

2) Spēcīgus, neierobežotus tehniskos resursus (serverdators/i)

3) Procentuālu peļņas sadaļu, pēc proejkta palaišanas

4) Protams savu darbību & savas zināšanas, bet nu vienam tas pa smagu ...

Šajā topic netaisos apspriest ideju un idejas detaļas, jo tad vairs tā nebūtu orģināla. (skarba pieredze pirms diviem gadiem, no kļūdām mācamies)

Vēršos šeit, jo šeit mēdz apgrozīties cilvēki, kam rokas taisnas ...

Edited by niker444

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...