Zorg`s Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Pugthud nonešanas plāns - piesakās kas kuram ir : 1. Tiem, kam ir 20-... catas un/vai liela offense armija, priekš normāla uzbrukuma. 2. Tiem, kam ir 4 catas un/vai kādi 10 offense uniti, priekš fake. Lasīt tiem, kas pieteicās uz otro punktu : Tātad doma ir tāda - Nosūtīt FAKE uzbrukumus viņa galvenajam ciemam (4/30), tā lai viņi būtu tur pēc iespējas precīzāk - 16:00. *** Piebilde Var sūtīt arī no citiem ciemiem, kas neatrodas centrā - būs efektīvāk, sasūtīs palīdzību uz galveno ciemu, pārējos nepiesegs ( lai tā būtu) BET VISIEM JĀIERODAS 16:00, ja ieradīsies agrāk, džeks sapratīs, ka visi būs fake! Fake uzbrukumus vajag taisīt arī ar catām - veidojot kaut ko līdzīgu parastajam uzbrukumam (Sākumā tīrošais vilnis, pēc tam kādi 2 uzbrukumi). Lasīt tiem, kas pieteicās uz pirmo punktu : Uzdevums ir tāds : 16:10 uzbrukt vienam no viņa ciemiem (11/34) ar catām, sākumā offense armiju nosist visus viņa karavīrus, tad ar catām nobombardēt crop laukus, granary. Uzbrukumus atkārtot - ar catām šaut randomā, lai būtu, kas būtu. Galvenais ir nonest to pilsētu līdz 0. *** Piebilde : Ieteicams būtu sūtīt uzbrukumus tiem, kas ir daudz maz centrā, jo ja uzbruks kādas 4-5h džeks jau paspēs sasūtīt reinforcements... Respektīvi sūtat tie, kas ir kādas 3-4h attālumā. Ja viss labi izdosies, turpināsim viņu apspiest - ņemsim nākošo pilsētu priekšā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 7, 2008 Author Report Share Posted March 7, 2008 Njā. Var redzēt, cik aktīvi Jūs viņam gribat ieriebt, ne nu ok uzbrukšu viens pats, kas ta man Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 7, 2008 Author Report Share Posted March 7, 2008 (edited) Par cik nevar editot, rakstu vēlreiz! RE BLE KAS IR CINA!!! EDIT : FERMOJAT VIŅU KĀMĒR VARAT!!! Edited March 7, 2008 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 lieki troop tēriņi un viss, vajadzēja laicīgi pabrīdināt un tad uzbrukt, nevis noskautkot un tagad vēl uzbrukt vienam no vājākajiem ciemiem, karoče tuvako mēnesi nav jēgas viņu aiztikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 7, 2008 Author Report Share Posted March 7, 2008 (edited) Un šitas nav troopu tēriņš??? Es vismaz kaut ko daru lietas labā, jo negribu, lai šitā fermotu. Troopi man pilnīgi vienalga, tikai crop rija un catas lielāko kārt ir dzīvas, tākā nav par ko uztraukties! P.S. Kāda tad jēga no offense armijas, ja mēs visi ļaujam lai 1 cilvēks mūs šitā visu aliansi liek?!? EDIT : kerchs, mana vaina - neapskatījos, bet vienalga palieku pie sava! Edited March 7, 2008 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 Un šitas nav troopu tēriņš??? Es vismaz kaut ko daru lietas labā, jo negribu, lai šitā fermotu. Troopi man pilnīgi vienalga, tikai crop rija un catas lielāko kārt ir dzīvas, tākā nav par ko uztraukties! P.S. Kāda tad jēga no offense armijas, ja mēs visi ļaujam lai 1 cilvēks mūs šitā visu aliansi liek?!? ja nepaskatījies tad tas ir naktī, citiem ir arī dzīve bez datora un miegs Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 lai arii tas uzbrukums bija taads nu teiksim godiigi no viena cilveka, vismaz pa 3 meneshiem ir uzradies cilveks, kas kaut kaadu koordinaciju megina veikt sakaraa ar offense Veel japamacas ir tas ir fakts, bet savadaak keep ut the good work ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 8, 2008 Author Report Share Posted March 8, 2008 Ha ha, džekam laikam nepatika manu troopu apciemojums, tapēc uzbrūk man ar catam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 (edited) Man arī tas pimpis tikko uzbruka. Nosita 400 falanksus. Man ir ~25 katas un skauti, bet nav ofens vispar - fak! Edited March 8, 2008 by Kontortionists Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 8, 2008 Report Share Posted March 8, 2008 fāk, ko saki, jāuzbrūk? kautkādus 1.5k +1k off troopus varētu savākt, bet man vnk žēl, ka tā būs bezjēdzīga trūpu zaudēšana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now