jaaniskal Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 (edited) tjip es gribēju tā, kad kāds admins uztaisa kkādu vote (amx_vote, amx_votemap utt.), pie tā jautājuma parādītos arī kkāda tevis paša pierakstīta huijņa... līdzīgi kā WOS`ā... viņiem pie katra jautājuma rādās klāt CS.WOS.LV, ja nemaldos nu tas izskatās apmēram tā CS.WOS.LV Choos map: 1. de_dust 2. cs_assault 3. de_dust2 un es tajā CS.WOS.LV vietā gribu arī kko ielikt kur to var izdarīt? lai arī viņi rādītos divās rindās? Edited March 4, 2008 by jaaniskal Link to comment Share on other sites More sharing options...
remix.cc Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 izdarit var paeditejot sma failus... ja vajag varu uztaisiit -> $$$ PM karo4.. bet diez vai tev sagribesies tagad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
emys Posted March 5, 2008 Report Share Posted March 5, 2008 izdarit var paeditejot sma failus... Tu jau viņam pateici kur meklēt un ko darīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaaniskal Posted March 5, 2008 Author Report Share Posted March 5, 2008 jā bet tāds viens bet... es jau mēģināju to .sma failu editot kurā ir vote komandas utt., bet nekas nesanāca, tjip tur ir rakstītas komandas, bet lang failā kurš ir amxodx/data/lang gan ir kkādi to komandu tulkojumi, tjip kautkā tā tur itkā ir visi tie sūdiņi kas parādās uztaisot vote kkādu. bet kā lai dabon jaunā rindā? kas tā par funkciju vai kas??? tāds bija īstais jautājums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now