RelaxX Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Man dazi jautājumi par zombie serveri, uztaisiju pats serveri ar zombie modu, betkad speeleeju ar draugiem ir par tumsu baigi. 1.Kā var uzlikt lai ir gaisākas mapes nevis tik tums ka viss pilniigi melns. 2.Kur var nomainīt zombiju hp visu laiku ir 1000 hp zombijiem es gribu uzlikt vizmaz 5k. Paliidzat, paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RelaxX Posted March 3, 2008 Author Report Share Posted March 3, 2008 1.Kā var uzlikt lai ir gaisākas mapes nevis tik tums ka viss pilniigi melns. 2.Kur var nomainīt zombiju hp visu laiku ir 1000 hp zombijiem es gribu uzlikt vizmaz 5k. Paliidzat, paldies. Tieasaam neviens nezin!!!??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 zombie hp pie pluginiem pameklee.. par mapeem hz.. Bij scripts kkaads jaaiekachaa.. un tad vari mainiit caur amx mapes gaishumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Skaties kur ka4aaji ZM. Tur viss rakstiits Link to comment Share on other sites More sharing options...
toksiks Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 .sma failā to visu var darīt tad SAVE to .sma un compile, nocompileto amxx failu parliec paari vecajam un viss.. taas gaismas bija zm_lightening 1 vai 2 vai 3 neatceros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now