woNn Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 (edited) Interesanti ka cilveks sadzivojas ar CIGARETEM un ALKOHOLU Skatities visiem... Kad es skatijos 6o video es PATIE6AMMMMM VAIRS NEGRIBU Lietot alkoholu un pipet OTVE4AJU!!! Mums palidzes tas filminja visiem... Mes nezinam ko ar mums dara Alkohols Kas ir iek6 alkohol.... Ka vin'6 iedarbojas Ka vin'6 izstradajas... Dazhadi fakti un vis Viena video TAS IR SVARIGI... Video Links te Ilgums 1:25:24 pirmas 7 minutes var neskatities jo tur Ir stats (rakstits) pec tam iet filminja !!!! Temats: Alkohols, Cigaretas, Narkotikas !!! p.s. Tas nav bleinjas... p.p.s Video krievu valoda !!! Edited March 3, 2008 by woNn Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Man pie kajas ko tas alkahols dara, bet nu 5dienas ezs vienmer dzersu! Un pipasana, ja gribetos atmest, bet nezinu vai sanaaks.. Nedzersi alu, klusi par nuugi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Ieteiktu visiem, it īpaši, topika autoram palasīt šo un šo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiid.E Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Man pof es neleietoju, un nepīpēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted March 3, 2008 Report Share Posted March 3, 2008 Jap, šito video skatījos pirms pusotra gada, interesants un, katrā ziņā, liek aizdomāties. Man šī aizdomāšanās ilga pāris stundas. Pīpēju un dzeru tālāk, kaut gan smēķēšanu, nu jau, esmu apņēmies atmest. Btw, iesakiet kādas tabletes, kuras palīdz pret smēķēšanas stipro adiktivitāti (plāksterus un košļenes negribu, jo plāksteri izveido savu ieradumu un košļeņu dēļ riktīgi dzelteni zobi paliek). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 faaaak, pirms atmet, iemacies rakstit pilnigi pazuda griba skatities to video, ka izlasiju tavu pazinojumu, ka tas, luk, neesot bleinjas. ari neskatoties video vismaz aptuveni zinu, kas ar mani var notikt un tas nekas labs nav. bet diez ko mest visu nost tik un ta negribas. sava patiesiba ir tajos divos tekstos ari Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 večuks forši, tomēr, pārspīlēti stāsta un neticu, ka kāds vairs nedzers alkoholiskus dzērienus, jo, lūk kkādas baktērijas tur ir iedirsušas spirtu. Bet skatīties bija interesanti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now