Chiky Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 Sveiki gribējās man uzprasīt jums vai kāds nezin kā uztaisit RF Online serveri Es meklēju Google izskatiju vairāk kā 100 lapušu bet neatradu betklēju ari latvijas saitos nekur neatradu vai vnk esmu totāli pasits Tākā cerēšu uz jūsu labssirdību un ceru ka jūs man palidzēsiet atrast kā uztaisit rf online serveri būšu ļoti pateicigs katram par sniegto palīdzību !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kong1 Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 vovo... es ari mekleju un neko neatradu :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeimoN Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Ja jau to pamaaciibu tik gruuti atrast, tad shaubos, ka ar pateiciibu vien pietiks, kaut vai tikai par to, lai kads iemestu linku Starp citu, bija kkaads forums rf online tec*** (neatceros nosaukumu), kura bija pamaaciba, kaa uztaisit to serveri, tikai cik sapratu peec komentariem, tad taa bija diezgan veca servera versija.. Aa, jaa, kaads zveers ir tavs kompis, lai pavilktu taadu serveri ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Sūdīgi gan meklēji.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kong1 Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 Sūdīgi gan meklēji.. Tu pats sūdīgi meklēji! RF online Get help with your RF online server here 0posts 0topciks... Cirvi tāds! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now