belyw. Posted March 1, 2008 Report Share Posted March 1, 2008 (edited) Nu tad tā! Esmu izmeklējies visur, bet nekur nevaru atrast jaunāko csx moduli priekš amxx 1.80 versijas! Nu varbūt gignā tāds jautājums jau ir apspriests, bet nekur meklētājā nevaru atrast! Jo tad kad palaižu serveri man konsolē rādās, ka nav atrasts xstats modulis, bet viss man ir - pie modules.ini ierakstīts un noņemts ķeksītis un pats csx modulis ir, bet tikai no 1.76 versijas! nu tpc man vajadzētu jaunāku moduli! Lūdzu kāds pasakiet (ja zinat, savādāk varat te nepostot) linku uz jaunāko CSX moduli! Jau iepriekš paldies! Edited March 1, 2008 by belyw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
remix.cc Posted March 2, 2008 Report Share Posted March 2, 2008 vienigais veidz, ka parliecinoshi dabut originalo moduli, ir nokachat no: http://www.amxmodx.org/downloads.php attiecigas versijas addonus un uzlikt to versiju vai arii izvilkt no tas tev nepiecieshamos modulus, ja vien tu saproti, ko dari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now