Jump to content
GIGN Forum

šinšilas

rusty
 Share

Recommended Posts

tātad. vienu dabuju sev kā mājdzivnieku. pāris nedēļas jau ir un ir apradis ar mani. mani interesē vai jūsu pulkā arī ir kāds šinšilas smainieks? ir kādi padomi kā audzināt? un, vai ir bīstami viņai dot pa daudz barību? es vnk skatos, ka diezgan uzaugusi manējā un es beru ēst vnk tā, lai vislaik ir. so. bišku ar uztraucos. pie reizes arī daļēji vēlos parklemēt jums viņu, ja vēlaties mājdzivnieku, kurš ir neiedomājami mīksts, forš un riktīgi smieklīgi dusmojas uz jums, ja jūs viņu iztraucējat :) pietam ļoti pozitīva lieta - mūža ilgums ~ 20 gadi tākā nebūs kā ar kāmīšiem, kas kā mušas krīt jau pēc 2 gadiem un ir lielās bēdas, ka nu re tik ātri jau jāšķiras. izmērs kā pundurtrusim. pēc astes kā vāvere.

vēl info. http://www.vidim.lv/lat/anim5_lv.php

maksā 50 ls apmēram. var iegūt kažokādu audzētavās. un smakai ir reāls plus - vispār nejūt. vnk nesmird. un spiras ir tādas 0.5 cm garas un cietas. un viņa nenormi mīl ''mazgāties'' smiltīs - tādas speciāli smalkas smiltiņas, kuras ieber stikla bļodā. uzturēšana. nez. ar 3 ls paku barības var 1 mēnesi noteikti dzīvot + 50 sant par sienu, kuru viņa reāli smuki sasmalcina. nu būrīts ieteicams ar kādā veidā izveidot pakāpienu uz kā uzlet. manējā lec ~ 40 cm augstu.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...