rusty Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 tātad. vienu dabuju sev kā mājdzivnieku. pāris nedēļas jau ir un ir apradis ar mani. mani interesē vai jūsu pulkā arī ir kāds šinšilas smainieks? ir kādi padomi kā audzināt? un, vai ir bīstami viņai dot pa daudz barību? es vnk skatos, ka diezgan uzaugusi manējā un es beru ēst vnk tā, lai vislaik ir. so. bišku ar uztraucos. pie reizes arī daļēji vēlos parklemēt jums viņu, ja vēlaties mājdzivnieku, kurš ir neiedomājami mīksts, forš un riktīgi smieklīgi dusmojas uz jums, ja jūs viņu iztraucējat pietam ļoti pozitīva lieta - mūža ilgums ~ 20 gadi tākā nebūs kā ar kāmīšiem, kas kā mušas krīt jau pēc 2 gadiem un ir lielās bēdas, ka nu re tik ātri jau jāšķiras. izmērs kā pundurtrusim. pēc astes kā vāvere. vēl info. http://www.vidim.lv/lat/anim5_lv.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
miscuzii Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 (edited) Nu itkā esot jābaro tā kā kaķis!!! Iedod brokastis,pusdienas un vakariņas Vienkārši skaties lai nav tā ka nevar savu masu pastiept! Edited February 26, 2008 by miscuzii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 (edited) Rusty tu gribi to šinšilu kādam adot ? cik es sapratu !!! vai vnk uzrakstiji kā ieteikumu lai citi ari pēr Edited February 26, 2008 by Chiky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 Chiky kā ar latviešu valodas stundām ? Rusty, cik tāda maksā ? Labu laiku jau ir doma draudzenei tādu dāvināt. Cik izmaksā uzturēšana ? Smird ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted February 26, 2008 Author Report Share Posted February 26, 2008 maksā 50 ls apmēram. var iegūt kažokādu audzētavās. un smakai ir reāls plus - vispār nejūt. vnk nesmird. un spiras ir tādas 0.5 cm garas un cietas. un viņa nenormi mīl ''mazgāties'' smiltīs - tādas speciāli smalkas smiltiņas, kuras ieber stikla bļodā. uzturēšana. nez. ar 3 ls paku barības var 1 mēnesi noteikti dzīvot + 50 sant par sienu, kuru viņa reāli smuki sasmalcina. nu būrīts ieteicams ar kādā veidā izveidot pakāpienu uz kā uzlet. manējā lec ~ 40 cm augstu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Man vēl tagad būtu, bet laikam par jaunu paņēmu. Nomira jau pēc 2 mēnešiem, bija laikam vēl atkarīga no mātes Bet dzīvnieciņš tiešām foršs un jā, pa smiltīm toč vandās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 viena no manam bijusim loti daudz no sinsilam saprot Vina strada dino zoo centra Olympija. Aizbrauc un dabusi visu infu par siem pukainiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now