Hugo Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 pirmaja reize izkritu pie pirma jautajuma. otraja centos izskatities pec frika, kas pirks visu, ko pardos un izkritu pie sesta laikam jamaina pieeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 (edited) Loģiski es arī meloju, tak man cs un tf2 stīms tik ir, par cik es nespēlēju nevienu citu spēli, man ir pilnīgi vienalga, kas ar tām kompānijām darās Edited March 4, 2008 by Dzii Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Pilnīgi piekrītu Surr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 spēles izdos. tikai tās būs uz HUEG XBAX un Nintendont Wii. (PS3 has no games lol) jau tagad paskatieties uz nintendo uzvaru kazuāļu lauciņā. visas mājsaimnieces rukā wii fit ka skan vien. visas ofisa "baltās apkaklītes" spēlēs wii sports, jo viņiem daudz jautrāk ir spēlēt tenisu uz ekrāna ar waggle nekā kortā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amenda Posted March 5, 2008 Author Report Share Posted March 5, 2008 Runājot par jautājumiem, pēc kuriem parādās pateicības raksti: Būtiskas ir vairākas lietas, kas tiek prasītas ievadā - netiek aptaujāti cilvēki, kam paziņas strādā minētajās sfērās; cilvēki vecumā zem 15 un virs 50 gadiem, kā arī tie, kas nespēlē spēles (nekādas - ne datorspēles, ne videospēles) un nav pēdējā pusgada laikā iegādājušies nevienu spēli. Atvainojos par šīm neērtībām, tomēr šādas ir pētījuma autoru prasības. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amenda Posted March 9, 2008 Author Report Share Posted March 9, 2008 Un tik tiešām, par pirātismu te neviens nevienu netaisās ņemt ciet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now