Jump to content
GIGN Forum

Spam Txt


Recommended Posts

Kā lai csmd adonos novāc tos tekstus par bailopan.net utt.

Izmēģināju labot dll un so failus, bet tad tas dll fails vairs neiet un csdm līdz ar to... Varbūt kāds var pateikt, kā lai novāc csdm messages vai iedot citu csdm...

Link to comment
Share on other sites

Nahuj javac nost? Vinjsh autors liek ko grib - tu samierinies. Bet pa teemu - ja vinjsh izmanto LANG.. kjipa ja tu meti arii failus amxmodx/data/lang - tad atver to failus un redigjee - bet ja ne. Atver csdm_main.sma(vai ko taadu) un Search(CTRL+F) - raksti Bailopan - un parmaini.. vai nodzes.

Link to comment
Share on other sites

.sma nav? ta4 ir man kadreiz arii bija CSDM... pashaa dll tev nekas nav jameklee. LJOOTI shaubos ka tur credits tika ielikts iekshaa... katraa zinja vaina ir .sma - pat ja no taa modulja kaut kas ir saistiits ar credits - vinjsh noteikti ies cauri amxx - sma... tad jameklee ir pluginu source code..

Link to comment
Share on other sites

Es arī intereses pēc paskatijos vai var noņemt un mans secinājums, ka es arī nevarētu noņemt, bet tā kā man to nevajag viss ir ļoti labi :) Galu galā kāds ir ieguldijis lielu darbu radot csdm modu un vēlas to aizsargāt!!!!!

Link to comment
Share on other sites

thx par palīdzību es samierināšos un atstāšu:)

shine es visus sma failus izmeeginaaju... tur nav tie messages. Es atstāšu kā ir:) Jums taisnība puisis tiešām centies lai jau tiek pareklamēt savus "darba augļus"

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...