CJxx Posted February 19, 2008 Author Report Share Posted February 19, 2008 (edited) a tu esi padomajis par to..ka tas izskatitos ..ka es ieietu arson foruma..ar niku, piemeram, CJxx2, un teiktu ka CJxx ir noviltojis manu niku? a? Tapec es ari izveidoju seit topiku, jo ta sbutu pieradijums tam ka es neesmu rakstijis pieteikumu Arsona, ka CJxx profils pieder man, un es apliecinu to seit kapec seit? jo gign tomer ir viena no vadosajam COunter Strike temas lapam, kuras apgrozas liels cipars CS speletaju....un sis ir velviens iemesls sim bezjedzigajam topikam! Edited February 19, 2008 by CJxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Tev liiki pirksti, ka nemaaki PM uzrakstiit adminiem??? Un izstaastiit, ka esi iistais CJxx??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted February 19, 2008 Author Report Share Posted February 19, 2008 Skiet ka tu vel neesi uztveris manu domu graudu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 tu tikko pats atzini, ka šis ir nejēdzīgs topiks... TAD NAH TU TĀDU GATAVOJI? Nah tev te jāļepī atmazkas, ka moš arī gignā parādīsies kāds arson, vai kā viņu tur, admins. Tad vienkārši pasaki tā, ka gribēji pagarināt savu krānu, doh. Tu pats pierādīji, ka tevi tas aizskar, ja kādam citam ir ar tevi vienāds niks, bet reizē, pēc tava teksta: "..Unn ne, arson administracija ja ir ielikusi savu serveru tajos serveru topos, tad lai nak pasi meklet un skatities te..es pie viniem neiesu..." sanāk tā, ka tu nemaz nevēlies to labot! Mm, un populārs tu toč neesi, neuztraucies. by the way, ja sākas teikums, pirms citēšanas ir jāliek 2 punkti, vai tikai tad, ja es to esmu sācis citēt pēc teikuma sākuma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 (edited) Skjiet, ka tu tomeer paliec nelabojam idiots. Piedod, bet taa ir! Varbuut man Tev paliidzeet, un iemest vinju foorumaa linku uz shito Topiku? Lai tomeer, saprot, ka tu esi apbizhot nabadzinsh, kursh nevar par sevi pastaveet? Edited February 19, 2008 by Feik Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Varbūt uz šo topiku neesmu tik ienteresēts, bet fake, neesi aizrāvies ar nolikšanu? Lai cilvēks posto, ja viņam sirds tā vēlas. Šī ir spama sadaļa. Nav nekur rakstīts, ka nedrīkst likt šāda veida topikus. Ja Tev neinteresē, ok. Neraksti neko. Lai cilvēks papriecājas publiski, ka kāds izmanto viņa niku. Varbūt dažkārt ir tizli teksti no viņa puses, bet viņs nespamo. Ievēro foruma noteikumus un tevi viņš sākumā neapcēla. Mani sākumā topiks neinteresēja. Ok, es uzmetu ar roku, kāpēc Tu kasies klāt? Tas nav jautājums. fake. Tu vienkārši "aizklāj skatu". Katrs otrais topiks ir tavs, kur bojā lasītprieku. Ir dažādi topiki. Šis ir tāds, kāds nav bieži. Neesmu par tevi sliktās domās. Bet čalīt, atslābsti. Ja vēlies vēl man dirst, nedari to. Vai arī nāc privāti. Citiem nav jālasa šie "foršie teksti". Un CJxx, ej raksti arsons administrācijai. P.S. kādam taču tas bija jāpasaka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted February 19, 2008 Author Report Share Posted February 19, 2008 (edited) Butu pateicigs ja so topiku varetu slegt... lai super NEidiotiskiem cilvekiem butu miers, un gign memberiem labs prats. Edited February 19, 2008 by CJxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 stulbums, savas kārtojamās lietas var izdarīt caur PM, ā jā, šitais topiks smird, Ā! un vēl kas, CJxx, Tu neesi populārs. Būtu forši TL, ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 akec Lieta taada, ka es cilveekam no pasha saakuma jau teicu, lai griezhas pie iistaas administraacijas! Un shii izskataas peec probleemas, tatad attieciigajaa sadaljaa vinsh nav ieposteejis savu "probleemu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted February 19, 2008 Author Report Share Posted February 19, 2008 (edited) akec Lieta taada, ka es cilveekam no pasha saakuma jau teicu, lai griezhas pie iistaas administraacijas! Un shii izskataas peec probleemas, tatad attieciigajaa sadaljaa vinsh nav ieposteejis savu "probleemu" Redz..ja jau tagad akec kljudijas (pec tavam domam) ko tu vinam nelido virsu mm? "" okej..enivej.. man bija isteniba pat jautri.. varu iedomaties jusu sejas izteiksmes.. "Kautkads CJxx ienak un te telo baigo..uuu nu es vinam tulit paradisu kads vins idiots" un pec sava posta nu man bus +10 par manu izteikti gudro, dzilo un pareizo domu..kas liktu citiem padomat cik tomer PASI esat perfekti. Piedodiet velreiz..ka neesmu tik PERFEKTS cik juus.. Edited February 19, 2008 by CJxx Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 (edited) paklausies, cjxx... Nevajag pašam tēlot baigo batju, tad arī tev neliksies, ka citi tādi ir. Vai tu vienkārši nevari atzīt, ka tas tomēr bija muļķīgi no tavas puses- gatavot šādu topiku? ezid: over and over again labi, nenesās prāts uz strīdēšanos, dari kā vēlies, bet iesaku pa priekšu padomāt, pirms darīt ko apšaubāmu. Edited February 19, 2008 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted February 19, 2008 Author Report Share Posted February 19, 2008 Tiesam velies lai es to pasaku jau 3. reizi? Vai ari uzrakstit tev speciali kartinu? PEACE Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 Ja godīgi Feik tad tu pats neesi normāls, ja tev te nekas neinteresētu un tev būtu pofig par to, ko viņš raksta tad tu te nebūtu saspamojis 100 postus + kāda tev daļa, ko viņš liek un kāpēc? Vismaz, kaut ko ir ielicis un, kaut kas daudzmaz interesants ir ielikts, a to šitā sadaļa paliek pārāk garlaicīga. P.S. zinu vienu pacanu, kurš grib manu autogrāfu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 19, 2008 Report Share Posted February 19, 2008 wtf? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts