Kz. Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Tatad GIGINIESHI .. Es mekleju kadu kurs varetu ielikt pamacibu botiem uz ps [ lv ] ka var uztaisit normalu signaturu un viss parejo.. Nu ari izstastit kas ir brushies un visi shite sudinj.. Piemeram es esmu bots neko nejedzu normalu no ta PS maku uzlikt bildes lielumu un viss un tur kautkadus suda effektus neko vairak. Domaju ka neesmu vienigais kurs ir tads. Ceru ka kats ieliks pamacibu .. Butu ideali ka ar visiem skreeniem Angliski lasiju bet nu nemaku tik ideali visu Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 Ček dis aut, noteikti palīdzēs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kz. Posted February 18, 2008 Author Report Share Posted February 18, 2008 (edited) Nu es kadas 2 lpp izlasiju jau pagisho menes Bet tas neko nepalidz tur ir tadi botiski siggi citi normali bet tie kas ir nomrlai nau kartigi paskaidroti Un kur ir jaliek tie brush un viss shitas :| Edited February 18, 2008 by Kz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted February 18, 2008 Report Share Posted February 18, 2008 nav pareizā vieta kur prasīt ko tādu.ej uz gfx un mācies no tutoriāļiem.ja nejēdz pat izlasīt un izdarīt kā pamācībā rādīts,tad paklausies šo dziesmu p.s dziesma FTW!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kz. Posted February 18, 2008 Author Report Share Posted February 18, 2008 OFFTOPIC Nu es vissu sapratu viss aizgaja pld. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now