Jump to content
GIGN Forum

Wtf?plugins?

Recommended Posts

Kadaa jeeegaa man neparaaadaas Compiled mapiite Scriptos???

Veidoju peec shaadas pamaaciibas

1.Ka ielikt pluginu ?

No sākuma atvelkam pluginu No šejienes . Tad kad busi atvilcis sameklējam uz deskopt vai WINRAR mapē SMA failu. Un ja tur ir kāds cfg vai kads cits fails tad ieliekam viņu pareizā vietā. Tad SMA failu liekām C:\hlds\cstrike\addons\amxmodx\scripting . Tad Spiežam COMPILE.exe . Tad kad viņš tur visu bus izdarījis būs rakstīts: Press enter to exit ... ! Tad ejam uz C:\hlds\cstrike\addons\amxmodx\scripting\compiled un tur sameklējam to pluginu ko nocompilējām.

tad to plugiun liekām C:\hlds\cstrike\addons\amxmodx\plugins un tad ejam šeit

C:\hlds\cstrike\addons\amxmodx\configs un tad paņem tādu failu plugins.ini un pašā apakša pierakstām tā plugina nosaukumu. Piem. marens8.amxx un tad save. Ja serveris ir on tad restart mapi . smile.gif

ta4u man nav taadas mapes C:\hlds\cstrike\addons\amxmodx\scripting\compiled kaadaa jeeegaa?????

man plugini kas ir blabla.sma neiet bet blabla.amxx wis iet nah taa??? :unsure: :unsure: :unsure:

taa ir ka skaties pec kaada MARENS8 pamaaciibas XD bet visticamaak bija kaadi errori plugina.. mo6 tev compile.exe sapisies... nu vnk atver caur amxmodx studio... mana topika kas bija pirms gada "Ka taisit amxx pluginus" ir radits kaa nokonfiguret amxx studio... un voila XD

Edited by shine

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...