Jump to content
GIGN Forum

Defense Zirnis

r&r
 Share

Recommended Posts

tā, izdomāju, ka jāuztaisa jauns topiks. tātad situācija ir tāda -

http://travilog.org.ua/en/4996770/bdb38a1d...fc7b920fa54d466

tātad uzbrūk ar 2.7k axe un 500 TK, ekvivalents tam apmēram ir 4k axe.

tātad attiecīgi es pats varu sagrabināt kādus 2.5k phalanxus, biju jau sagrabinājis 2200 phalanxus, bet mani noscoutoja diemžēl (kaut vai bija gandrīz 100 scouti mājās) un viņš tāpat uzbrūk - značit saprata, ka viņš pakāš kādus trešdaļu armijas un to var atļauties pakāst.

tātad no manis 2.5k phalanxi no pāris kaimiņiem kopā varēšu sagrabināt vēl kādu 1k defense unitus. un no jums arī neskādētu pāris tūkstoši, lai viņš dabū kārtīgi bietē.

tātad es tagad aizsūtīju mājās savus phalanxus, bet 16 stundām būs mājās, proti, rīt desmitos no rīta, un no centra phalanxiem jāiet 17+-1 stundas. viņš izskatās, ka ir aktīvs mums pa dienu, vismaz pa nakti un pa priekšpusdienu viņš neko nedarīja - značit strādā/mācās un ir apmēram mūsu GMT, tātad būtu vērts tēmēt reinforcementus, lai viņi ienāk kaut kad ap pusdienlaiku.

tātad - izsūtiet lūdzu reinforcementus, lai viņi ienāktu svētdien, tas ir 17.02., 14:00, jums attiecīgi reinforcementi būtu jāizsūta sestdien vakarā ap deviņiem. domāju, ka laiks ir optimāls visiem. vienīgais es tikko sapratu, ka man tas laiks galīgi neder. ja nu vienīgais kāds kā sitters varētu izsūtīt.

tātad mana palissade no lvl20 ir nonesta līdz lvl0, granary vēl par laimi stāv, esmu atjaunojis, kaut vai bija nonests, tagad uz lvl15 būvēju, apkārt man ir 3 citi ciemi tā ka ar cropu kaut kā varēšu supportot.

Taa dzeki tagad fiksi visi suutam reinforcment zirnim un fiksi !!! Es jau nemu araa savus def troopus, jo izskatas, kad endrake, kas visu laiku uzbruuk huseinaam. Nezinu buutu baigi labi, ja tomeer paldizetu zirnim, vinjam naak virsuu ar catas :(

Tataad es dalju armijas no huseina aizsutiiju lai varat zirnim sutit !!!!

Edited by bencik

pagaidi, nav jēgas no ne kāda fiksi - vajag koordinēti sūtīt, tā ka es teicu tajā noteiktajā laikā, man tikko 2 crap laukus iznesa, bet tāpāt vēl pozitīvs ir, apkārt ir ciemi, tā ka varēšu gan jau supportot.

mēģināšu kaut kādā veidā noķert viņa katapulta vilni, kaut vai būs jātrapa precīzi uz pussekundi, bet mēģināts jau nav zaudēts :)

mēģināšu kaut kādā veidā noķert viņa katapulta vilni, kaut vai būs jātrapa precīzi uz pussekundi, bet mēģināts jau nav zaudēts :)

Fiksi tapeec, kad loti daudziem armijas no huseina naak gandriiz diennakti :( Viss ir pagaidaam koordineets, izsutiiju aliansei igm, ar preciziem laikiem utt. Tgad viss atkariigs no mums cik preciizi esam. Kluudas peec nosuutiju tev reinforcment no supercow account tos uzreiz vari sutiit atpakal. Galvenais lai granary izdzivo veel kadas 30h, tad vinja pizda ir :)

Randr luudzu saki, kad tev ir stonemansion, jo capitalaa taa ir labaak lieta, aks ir man 20 lv tikai 300% izturiibu dod... :D

Edited by bencik

paldies par to, bet man pašam īstenībā neliela šmucīte savā ziņā, es pats rīt vakarā nebūšu mājās, kaut kur ap pieciem pēcpusdienā pazudīšu un ieplanēšu mājās tikai svētdienas rītā. tā ka ir akūti nepieciešams kāds sitters, kurš varētu pirmkārt nosūtīt visus manus phalanxus tā, lai viņi pienāktu īstajā laikā un īstajā vietā, kā arī pačekot un atjaunot granary, ja tiek nojaukts.

tā, es atstāšu armiju līdz rītdienas rītam, būs viņa diennakti nostāvējusi, pietiks. es ceru, ka viņš uzbruks pa nakti, tāpat kā darīja vakar. un ja neuzbruks, tad es atstāšu tikai scoutus, un armiju sūtīšu prom. vienkārši, ja viņš vienreiz nespējot noscoutot mīž, tad tā arī darīs biežāk, pietam, viņam vairs nav scouti, kamēr viņš atjaunos tos, paies laiciņš.

post-367-1203274985_thumb.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...