Kefiirs666 Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Pirms ļoti ilga laika iemetu pluginu, kad piem. CT atminē C4 - visi Ts nomirst (Slay), kur to plugu atradu, aizmirsu, bet prikols, ka atradu krutāku šim pluginam piem. CT atmīnē C4, slay, tikai piemēram ar ZIBENI Bet tagad nezinu, kur novākt to iepriekšējo plugu, visu esmu pārmeklējis, bet neatrodu šeit jaunais plugins: SPIED ŠEIT Visu tur kārtīgi izlaboju, bet nezinu, varbūt man ir kāda kļūda, jo viņš vnk SLAY, nav efekti! Lūdzu ja atrodat pareizo rindiņu pluginā, kur izmainīt, dodiet ziņu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Tev vecais plugins ir iznjemt no plugins ini? Tev jaunajam ir pareizs nosaukums pierakstiits? tev gala ir .amxx? Tev ir kaadi errori konsole? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted February 12, 2008 Author Report Share Posted February 12, 2008 (edited) Tur jau tas prikols, ka nekādi errori nav!! Nekā pilnībā! Es vnk nezinu, kad beidzas misija, nu iepriekšminētais, rāda KILLING LOOSING TEAM! Un nokillo ar vnk SLAY! Bet es gribu zibeni! Nokačājat to plugu un paskataties, kas jums notiek serveri! Edited February 12, 2008 by Kefiirs666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shine Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 ieskatiijos pluginaa. vinjsh izveelas Random no 3 dazhaadiem veidiem - Explode, Lightning Un Blood. Taaka mo6 te vnk negadiijas tas zibens? Nu ja gribi varu veelak uztaisit ka tikai zibens... Bet lai tu nedomaatu ka tev tas plugins neiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now