LAVRx Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 Taatad esmu nodzeeris liidz 9:37 riitaa! Sieva jau darbaa! Guju ar chali ( peeeeee) (baac kaa nepatiik) Taatad ideja topikam - rakstam sheit tad kad ir normaala koma (paaalis) vai da hvz kaa lai to ietekmi nosauc ko alkahols izdra uz cilveeka praatu! VEEEL respektiivaak tie, kas pienjeemushies visu nakti( neder 19:00-23:59)! Uzskatu ka shito vareetu kaa nakts riita spmu! tikai tad kad postotaaji iedzeerushi! UN UN UN kaa es pats pilniigaa komaaa manas kljuudas nelabojiet (r&r) Leenaam un mieriigi! no riita piecelshos edit buus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 esmu pimpī veljoprojām, galvenais, ka esmu darbā Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 Jū.... Vakar satiku sen neredzētus draugus. Visi kopā tā apdzērāmies, vienīgi jau ap 2iem naktī poha sāka mocīt. tiko pamodos. Jāiet ēst. ĀRPRĀC kā galva sāp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 bļin, gribēju jau teikt, ka ir pareizi rakstiet, nevis rakstat. bet tā, ka es nedrīkstu to teikt, es klusēju Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 Piecēlos un sapratu, ka vēlaizvien esmu pāli Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 vakar svineju viena dzeka meitenei dartai ardadienu. psc.. sirtaki 0,7 ar mr. jesus izkodam, 0,5 arsenich.. un beigas nez nok urienes paradijas shmiga - bonuss. esmu joprojam pimpii.. majas ap 6 atbraucu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 9, 2008 Author Report Share Posted February 9, 2008 Aarpraats ko es te esmu uzrakstiijis! PSC! es tikai 11 no riita aizgaaju guleet un tagad tikai pieceljos-ieeju formuaa lasu topikus un re vienu pat es esmu uztaisiijis!!! WTF? neko nezinu! Ja godiigi ir tiiri ok teema sanaaakusi peec visas taas nakts dzershanas un pat kljuudas nau tik daudz, jo reaali pogas es toch neredzeeju! Viss tagad pusgadu vairs nedzershu (tikai alu vakaros ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 Pfff. Aizgāju paslidot. Pohas vsp nav Rīt atkal būs liela košana, draugam 19 paliek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 ehz, kota es vakar sadevu pa nopietnam ar 0,7 vaniļas absolūtu.. + zalīti papīpēju.. = koma man liekas, es katru dienu varēšu šajā sadaļā rakstīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 9, 2008 Author Report Share Posted February 9, 2008 Nu diev dod lai te mazaaku buutu jaaraksta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 abs`ss dara savu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 Man vakar sanāca forši izstaigāties. Sākumā aizbraucu uz kalnciema ielu, kur pie kaut kādas vecenes vietējais kodiens notikās. Tur bija galīgi garām, un ar čomu atcerējāmies, ka melnajā piektdienā ir korn pasākums. Jopcvaj, tak nevar nelaist. Aizbraucām uz turieni, iedzērām, es izbļaustījos un 3 izdomāju vilkties prom. Tā kā esmu taupīgs, un pālī tas nelikās nekas dižs, gāju ar kājām uz mājām. No gaisa tilta līdz Ziepniekkalnam. Tur varētu būt ap 10 km ne? Es uzstādīju rekordu - 1:37h prikiņ? Pasākums MP bija ļoti labs. Btw, kur netā var izmērīt attālumu no viena punkta līdz otram Rīgas robežās? Vēl tikai 1 diena, un klāt ir pirmdiena. ARE YOU READY? Link to comment Share on other sites More sharing options...
QuikStar Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 (edited) PSC! es tikai 11 no riita aizgaaju guleet un tagad tikai pieceljos-ieeju formuaa lasu topikus un re vienu pat es esmu uztaisiijis!!! WTF? neko nezinu! Ja godiigi ir tiiri ok teema sanaaakusi peec visas taas nakts dzershanas un pat kljuudas nau tik daudz, jo reaali pogas es toch neredzeeju! Kaut ko tu te melo. No sākuma teici, ka neatceries, ka būtu taisijis topiku, bet nākamajā teikumā tu saki, ka rakstot, neesi redzējis pogas Edited February 9, 2008 by QuikStar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hiid.E Posted February 9, 2008 Report Share Posted February 9, 2008 Man ir 16 gadu, bet jau esmu bijis atkačenē Zinu izklausās briesmīgi, bet aizeju uz pirti, pārdzeros, savāca muņiki un uz ātrajiem. Ugunskristības ir garām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 ehz.. atkal palis.. benčik mani piedzirdija p.s. Hiid.E ej jau 13 gados biju atkačalkā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 10, 2008 Author Report Share Posted February 10, 2008 Quickstar to, ka man bij nenormaals paalis es toch atceros! Un parasti veel mazaakaa kondicijaaa zuud asums redzej! Taka es pats zinaashu vai es redeeju pogas vai nee! Vai es atceros vai neatceros ko esmu rakstiijis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzii Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 tas ir dabiski, ka es pēc divām dienām sāku atcerēties, ko es tajā 5dienas komā esmu izdarijis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 10, 2008 Author Report Share Posted February 10, 2008 Laikam jau, ka jaa! Saak atjaunoties smadzenju shuunas un modina augshaa taas, kuras 5dienas vakraa bij norubiijushaas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted February 10, 2008 Report Share Posted February 10, 2008 Nuuu. drauga 19 gadu jubileja bija grandioza. Bijām boulingā un tur uz vietas arī kodām. daudz nedzēru, rīt tak skola anyway forš pasākums bija Riebīgi ka lietus lija savādāk būtu pīpējuši ūdenspīpi ejot pa vecrīgu bet nekas nesanāca Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 11, 2008 Author Report Share Posted February 11, 2008 Interesants piegaajiens! Piipeet uudens piipi ejot pa vecriigu! hmz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Tātad tā. Kost sāku 8 feb darbā no 12:00 beidzu kost svētdien ap 14:00. Ir atmiņas zudums, kā ari pakāsts maks. Pasākums ar aptuveni 200ls zaudējumiem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klients Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Notusēji godam. Es atkal 20h pēc pasākuma viena domāju, ka esmu iztērējis 80 ls, bet šodien no rīta atradu 40 ls kabatā. Tā kā viss štokos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now