Jump to content
GIGN Forum

Melodijas Telefonam

Guest blody
 Share

Recommended Posts

maniem draugiem daudziem ir no i-neta ka4aatas melodijas ar balsi(piem shii - .) - bet lieta taada ka vinjiem visiem ir siemens a man nokia...

nu un taa nu es izdomaaju pajautaat - kaads nezin kur var noka4aat taadas bet tikai nokia'ai? protams es domaaju - bezmaksas

Jau ieprieksh paldies!

P.S>un bled nevaig atkaartoties par to google - ja ir veeleeshanaas dirst tad shis topiks nav istaa vieta, droshi vari doties uz tuvaako havaju?, jo tapee ka googlis ir pilns ar linkiem uz samsung un siemens bet man i nokia dry.gif

Edited by blody

nu ta pasaki kaads tev modelis, blje protams ka uz siemens ies, ja tev ir kaut kaads suudains nokia 3100 kursh atbalsta tikai mid formaata melodijas ta protams ka tev neies!! smiliez.de_2428.gif

man viens druganz gan teica ka vinsh zinot dazhus saitus kur caur wap varot novilkt mp3!! smiliez.de_2523.gif

nevisi telefoni atbalsta mp3.

aaa un btw. neatceros kursh, bet kaads rakstiija ,ka varot taa ...

no interneta nolaadee savas mid mp3 amr vai citas melodijas, peec tam shiis melodijas iemet savaa majaslapaa. Piemeeram, uztaisi times maajas lapu. Nosauc vienu dziesmu, piemeeram, par 1.mmf, iemet lapaa. un tad raksti uz mobiilaa, piemeeram, http://[lapas nosaukums].times.lv/1.mmf (nu tipa dziesmas nosaukums)

Edited by Champions!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...