DrugDealer Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Ja tā apliecība ir pazaudēt viss kurss ir jāiet atkal no jauna vai ir iespēja kkādu kopiju vai jaunu dabūt? (autoskola vanags) Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaikers Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 jāiziet no jauna pirmās palīdzības kursi un jānokārto *eksāmens tajos par jaunu. Divas dienas iet kursi, un trešajā dienā kārto *eksāmenu. Maksa par to 15 ls. *eksāmens - pirmās palīdzības eksāmens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 Kā Vanagā var padirst pirmās palīdzības apliecību? Vismaz man kādreiz viņu pat apostīt nedeva, pirms es visas pravas nokārtoju, lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Nezinu kaa taajaa Vanaga, bet manejaa autoskola, viss tika uzskaitits, tas nozimee, kad ja tu padirs vinji tapat redze, kad nokartots ir un uztaisa no jauna, par kaut akadu samaksu. Kaut kaa stulbi iet visu no jauna, prikola peec Vislabak to ir jautaat savam skolotajam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Es ar savas pat neesmu dabusis apostit... noliksu eksus un dabusu ari paostit... nez ,laikam jakarto pa jaunu = 15Ls+1Ls ievakojums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now