Norek Posted September 9, 2004 Report Share Posted September 9, 2004 Sveiki ! Domaaju, ka mani jau zinat, taa kaa neiepaziistinaashu iipashi! Liela dalja mani noteikti paziist kaa dirsiigu dauni, bet nu taads nu es iisti neesmu. Jumts reizeem aizbrauc, bet ne uz ilgu laiku. Kjeramies pie lietas. Taatad, es veeleetos luugt shaadas tiesiibas: vote, slap, slay. Domaaju, ka paskaidrot nevjag, kapeec vinjas ir vajadziigas, jo to jau mees katrs pats ljoti labi zinam. Neesmu vairs no tiem sliktaakajiem speeleetaajiem kaads biju kaadreiz! Tagad, kad esmu ticis pie jauna mostra, GIGN serverii speeleeju un turpinaashu speeleet katru dienu. Tiesiibas, ir vai nav vajadziigas, to izlems GIGN`s! Un veel paluugshu godaatos memberus, bez jebkaadiem uzbraucieniem, apdirsieniem u.c. zinaamiem abyss`iem. Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted September 9, 2004 Report Share Posted September 9, 2004 GIGNaa nafv maniits - atkal atkaarrtoshos, REC uhn ANTIREC es nevaru dot jo tiesiibu man nav, bet tomeer teikshu, ka neiipashi paziistams kekss un tiegesiibas mosh nevaig kaughan ne manf te lemt(atkal atkaartojos) P.S.luudzu nehnjemt manu komentu veeeraa jo esmu biki smigaa ble d Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted September 10, 2004 Report Share Posted September 10, 2004 blody.. diemzheel nevienam taa arii iipashi nepish tas ka tu vari vai nevari dot savu anti/rec taapat arii es domaaju nevienam dizhi nepistu tavs anti/rec ja normaals kexx.. es domaaju cik necik zin tiesiibu pielietojuma noteikumus un jeegu, tad jau var iedot btw.. love these smiliez Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 10, 2004 Report Share Posted September 10, 2004 tik daudz taas goddamned prasiibas. figu tur visu var paguut izdomaat... bet nu sheit skaidri redzams. um... iztiksi norek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts