Jump to content
GIGN Forum

Auto Tumbu Joslu Skaits

eziic
 Share

Recommended Posts

Tātad problēma pavisam vienkārša - vēlos iepirkt mašīnai tumbu komplektu. Esmu noskatījis arī kuras tumbas gribu, bet saskāros ar mazu niansi - tumbas pēc skata un jaudas vienādas, bet viņām atšķirās joslu skaits, tb, vai nu 2 vai 3. Kāds varētu mani apgaismot ko nozīmē tās joslas, vai priekšai un pakaļai jābūt ar vienu joslu skaitu vai kaut kā savādāk etc. Nu jūs jau domu sapratāt. Jau iepriekš paldies par info. :thumbsup:

Forši. Un tagad, lūdzu, valodā, ko es saprotu. :) Esmu ticis tik tālu, ka esmu sapratis, ka ja ir tumba ar 3 joslām, tad viņai klāt nāk piebūvētais pīkstulis, bet ja ar 2, tad pīkstulis jāliek klāt pašam. Bet kurš variants būtu labāks, ja klāt tam visam pēc tam nāks/nenāks subis + pastiprinātājs?

Perc to kam ir pikstulis klat ! labaakas, un par to subi, tas Ir visam tumbam klat tikai atskiras pec stipruma un tumbu virmas ! Pastiprinatajs-nekad par tadu neesmu dzirdejis ! + lai butu lielaki basi ir jabut labak magjim ! kur var regulet visas lietinjas ( basus, kura puse labak skan, vairak skan etc )

ja vari pasaki linku uz tam tumbam !

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...