eziic Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Tātad problēma pavisam vienkārša - vēlos iepirkt mašīnai tumbu komplektu. Esmu noskatījis arī kuras tumbas gribu, bet saskāros ar mazu niansi - tumbas pēc skata un jaudas vienādas, bet viņām atšķirās joslu skaits, tb, vai nu 2 vai 3. Kāds varētu mani apgaismot ko nozīmē tās joslas, vai priekšai un pakaļai jābūt ar vienu joslu skaitu vai kaut kā savādāk etc. Nu jūs jau domu sapratāt. Jau iepriekš paldies par info. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desp3radoS Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Atkariba cik kuru dalu masinas velies just specigak, Tas ir kura vairak skanas, basu etc bus ! Piemeram manai masinais ir aizmugurejam loti specigas ! (bass) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted January 30, 2008 Author Report Share Posted January 30, 2008 Forši. Un tagad, lūdzu, valodā, ko es saprotu. Esmu ticis tik tālu, ka esmu sapratis, ka ja ir tumba ar 3 joslām, tad viņai klāt nāk piebūvētais pīkstulis, bet ja ar 2, tad pīkstulis jāliek klāt pašam. Bet kurš variants būtu labāks, ja klāt tam visam pēc tam nāks/nenāks subis + pastiprinātājs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desp3radoS Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Perc to kam ir pikstulis klat ! labaakas, un par to subi, tas Ir visam tumbam klat tikai atskiras pec stipruma un tumbu virmas ! Pastiprinatajs-nekad par tadu neesmu dzirdejis ! + lai butu lielaki basi ir jabut labak magjim ! kur var regulet visas lietinjas ( basus, kura puse labak skan, vairak skan etc ) ja vari pasaki linku uz tam tumbam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 :rofl: :rofl: tipa,skaļruņi kuriem nāk vēl klāt pīkstuļi ir kvalitatīvākas - neizčarkstēs tik ātri kā parasti skaļruņi.vispār par tādām joslām pirmo reizi dzirdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 (edited) Pavisam vienkārši! Joslas apzīme pīkstuļu skaitu! Par piemēru ņemsim šos skaļruņus! Ir 3 pīkstuļi + bass! Edited January 30, 2008 by Feik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desp3radoS Posted January 31, 2008 Report Share Posted January 31, 2008 Manai masinai ir 6 pikstuli + bass ! bet es tev saku nem tas kur 3 pikstuli Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted January 31, 2008 Author Report Share Posted January 31, 2008 l33t es arii pirmo reizi dzirdeeju, taapeec jau aplauzos un skreeju pie visiem mekleet info wtf tas taads. Varam lock'ot, izveeli izdariiju. Paldies visiem, kas centaas paliidzeet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now