HARYPOTER Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Vai nesziinat kadu adresi kur var noladet mini games lai pats varetu uztaist ka piemaram runskape un citas tadas interneta spleles. Es gribetu uztaisit bet man vajag anglu val neka no wos.lv nopirku cita valoda krvu un tada nezinama ko lai es daru ? Zinak kadu adresi kur var tadas noladet un uztaisit pats savu ja palidzeiet tad jums iedosu admina tiesibas Luudzu P.S. Piedodiet kad rakstu pie spama bet nezinaju kur citur rakstit Luudzu nesledziet uzreiz so topiku. Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kevins Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Es nezinaju ka vsp var noladet zinu ka var spelet bet par ka4ashanu neko nezinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dante594 Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Un? Kādam interesē ko tu zini, un ko nezini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Es gribetu uztaisit bet man vajag anglu val neka no wos.lv nopirku cita valoda krvu un tada nezinama ko lai es daru ? Zinak kadu adresi kur var tadas noladet un uztaisit pats savu ja palidzeiet tad jums iedosu admina tiesibas Luudzu P.S. Piedodiet kad rakstu pie spama bet nezinaju kur citur rakstit Luudzu nesledziet uzreiz so topiku. Paldies. un tagad vēl vienu reizi uzraksti to pāsu, bet šoreiz latviski, tā lai visu varam saprast! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now