kasparsc2 Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 (edited) Man ir mainigais ip un es nevaru viegli turet serveri del vina bet esmu dzirdejis ka ir kautkada programma, lai ip nemainitos. Ludzu palidziet Edited January 24, 2008 by kasparsc2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 šitā tema jau cik reizes ir izrunāta. piezvani neta sniedzējam un pasaki lai pieslēdz tev reālu ip, par papildus maksu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasparsc2 Posted January 24, 2008 Author Report Share Posted January 24, 2008 piezvani neta sniedzējam un pasaki lai pieslēdz tev reālu ip, par papildus maksu. protams runata ir bet es nevaru pieslegt realo ip jo man ir majas komplekts2 un citu netu negribu slegt jo tad nebus bezmaksas telefona sarunas un saja vieta kur es dzivoju nav normalaka varianta par majas komplektu2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sLIDe Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 tad nesledz datoru ara tad ip nemainisies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts