Spoksss Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 (edited) Lieta tāda ka man web nepieņem formātu psd (PhotoShopDocument) Vai ir kāda iespēja salglabāt jpg formāta? vai bmp? Lūdzu tp atradu kā! Edited January 23, 2008 by Spoksss Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Vai ir kāda iespēja salglabāt jpg formāta? vai bmp? Lūdzu tp atradu kā! Slimo ar daunismu ja? Nu labi... psd (PhotoShopDocument) Kadel tad tu neatver, psd ar ps un nesaseivo JPG..bmp..kada tik vaig? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Nejav visi ir Megapro kā tu PS sistēmā (neesi pat tam tuvu) Paņem psd failu atver..izvēlies save as web doc ja neļauj izvēlēties zna4it bitu pa daudz pameklē google photoshop tutrials, pats tā sāku Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 Nejav visi ir Megapro kā tu PS sistēmā (neesi pat tam tuvu) Paņem psd failu atver..izvēlies save as web doc ja neļauj izvēlēties zna4it bitu pa daudz pameklē google photoshop tutrials, pats tā sāku un tu nebusi tas kas to izlems cik liels pro es esmu vai neesmu. Un nav jabut megapro lai uzspiestu save as un izveletos formatu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 23, 2008 Report Share Posted January 23, 2008 netaisam lieku spamu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts