Jump to content
GIGN Forum

Defense Gludeklim

bencik
 Share

Recommended Posts

Nu nelielai informacija esmu uznemies taadu kaa generala lomu, respektiivi esmu atbildiigs par aliasnes defense. Deretu, ja kaads uznemtos offense generala lomu :) Bet par to nav staasts. SHada veida topiki ir jaunievedums, un ik pa laikam paradisies, tas nozime, kad mums rodas situacija, kuraa kaadam alianses memberam vajag palidzibu, vins sakontaktejas ar mani, izdomajam ko un kaa dariit un top topiks, kura nosaukuma ietilpst vards defense un otrs vards kam tas vajadziigs. Pie topic description paradas koordinatas un ja ir zinams, kas aptuvenis stajas pretiim arii tas tiek piemineets. PEec tam, kad problema ir atrisinata, topiks tiek aizsleegs un taapt arii lieta. Tatad shis ir paris dienu(cerams) topiks. Kuraa galvenais plaans ir reinforcmnet for gludeklis.

Teikshu uzreiz lai nebuutu nekaada spama, pilnigi nekaada tikai topiki par teemu, talaak sapratisies, kas par temaam, ja paradisies taado posti, kaa es nezinu varetu palidzeet bet vai tev vajag? Uzreiz warn !

Saaksim ar to, kad shis ir cilveks, kas jaizsargaa Gludeklis 93/103. Pashi redzat ar ko uzbruuk :) Sliktakaja gadijumaa dabuusim 120 TK. Tieshi tapeec tagad ieposte tikai tie cilveki, kas ir gatavi izsutiit vismaz 200 defense unitus tuvako 24 h laika Uzraksta preciizi, cik vins suuta, un preciizi cik laika tam vajag lai nonaktu lidz gludeklim. Mums vajadzeetu sadabuut 2k defense unitus, tad tas karma smagi iesukaatu, sliktakaja gadijumaa vismaz 1.4k

Nedaudz par uzbruceeju - uzbruuk vins pilniigi random, gan vakaraa, gan dinea gan ritaa. Tieshi tapeec mums vajag vairaak vai mazaak preciizi sasutiit visiem troopus. Es nesaku ar 1 minutes precizitaati, bet lidz 10 minushu :) Es nevienam nelikshu celties 3 nakti lai suutiitu, shii ir speele, bet tie kas var noteikti paliidz !

Es visiem izsutiishu igm, lai vinji zinjo cik gatavi vinji ir palidzeet un cerams tuvako 8 h laikaa tiksim skaidriiba, kaadi papildspeeki mums ir iespejami ! Mees negribam veelreiz attit bildi atpakal ar eugene gadiijumu ...

Saakshu es - 400 phalanx - 15h : 21 min

Posto tagad tikai armiju kuru varetu sutiit + noejamais laiks !

Vakara ap kadiem 8 savacamies mircaa, uztasisim kanaalu un tie, kas buus gatavi palidzeet izrunasim plaanus un taktiku !

Edited by bencik

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

varu sutit lidz kadiem 900 phalanxiem (ja es atsaucu 200 phalanxus no janusheka), iet 10:58:43 hrs.

bet - vinsh noteiikti scouto teiv, ieraudzis reinforcementus un neuzbruks, pazudis reinforcementi - atkal uzbruks elementari.

@Bencik - randr cik sapratu no gludekla vins neskauto...

Edited by bencik

vinsh ir droshs, ka neskauto? varbut vinjam ari majas staveja tikai 1 scouts tapat ka kercham un shis vislaik domaja, ka nescouto, bet isteniba 1 scouts neko nevar padarit.

neticu, ka nescouto tik pieredzejushi speletaji.

Gludeklim ir 30 scouti un vins tieshaam neskauto :)

Edited by bencik

171 phalanx 11h41min no TAGAD.

229 phalanx 15h51min no TAGAD.

10 druiidi un 20 skauti 5h8min, kad vajadzees..

iet pie tevis gludinaataaj! turies :P

ui ble, nu kr4 tie 400 phali iet :D neko nepadariis vairs, atsaucu druiidus un skautus!

Edited by EriX

229 phalanx 15h51min no TAGAD.

10 druiidi un 20 skauti 5h8min, kad vajadzees..

iet pie tevis gludinaataaj! turies :P

ui ble, nu kr4 tie 400 phali iet :D neko nepadariis vairs, atsaucu druiidus un skautus!

Skam tie pret praetorian ir sūdīgi pret cavalery, labāk legionary.

Par to scoutošanu runājot, pēdējo reizi, kad scoutoja mani bija ar 10, un tas šobrīd ir pats lielākais scoutu skaits 2 mēnešu laikā. Ja kāds var, tad, lai atsūta kādus 10 scoutus. Man pašam mājās stāv 30 scouti. Tikai drošības pēc, ja nu kas...

Cik sapratu visa sūtīšana būs rīt. Tad ar tiem laikiem konkrēti būtu jātiek skaidrībā.

Liels jums paldies par atbalstu. :thumbsup:

Taatad neliels rezumee - prieks, kad ir cilveki, kas palidz, bet tie visu laiku ir vieni un tie pashi, jacer kad parejaa alianse pamodisies, bet anyway mums kopaa sanaak labs reinforcments !!!

2700 phalanx

256 spear

170 legi

1)Baigi izdevigi kopaa sutiit ir deadalive un randr viniem starpiiba ir 10 minutes aizieshan, ta ka viniem gandriiz buus kopeejs izsutishanas laiks.

2) Bencik un shakalis, mums starpaa ir 15 minutes, ta kaa mees gandriiz suutisim kopaa.

3)Tankeris varetu vienigais savus spearmanus aizsutiit, tie ir labakie pret kavaleeriju :) VInjam gan snaak dikti atraak par parejiem izsutiit

Teikshu godiigi, bet ar sho arii pietiktu, tiem, kam nebija to unitu tik daudz, tieshaam liels paldies par palidzibu, es to neaizmirsiishu, un jums ir prioritae, ja nu kas jums notiek, you can be sure we will help you !

Pagaidaam izskatas kad shakalis suuta 600, randr suuta 600(lai nav janem araa), es suutu 300 un deadalive 200, kopaa sanaak apali 2k gandriiz + tankera spearmani + erix 400 phalanx :). Tas nozimee, kad gludeklim jabuut gatavam, kad vinjam 1 h noediss viss kopaa vismaz kaadus 2.5 k crop. Tev jabuut vismaz 20k granary, lai mees visu vinju varam piepildiit. Tas lautu uz 8 h tev notureet crop normalu. Ja vins neuzbruktu aizsutitu veel, lai veel paaris h vari notureet armiju. Vins noteikti uzbruks, cerams bez skautoshanas :)

Pagaidaam izskataas, taa ! Ta ka saakam vaakties mirc lai varam preciizi visu sarunaat !!!

Edited by bencik

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...