Jump to content
GIGN Forum

Datora Komplektēšana


akec
 Share

Recommended Posts

Sveiki! :)

Tātad par cik esmu ļoti liels ņūbs un var teikt, ka no šīm lietām neko nesaprotu, vienīgi, ka intel procis vairāk domāts serveru turēšanai, bet amd spēļu spēlēšanai.. Tad man vēlētos jaunu grabažu, pareizāk, dažādu serveru turēšanai. :)

Izskatīju googlē internetu veikalus, kur pats var salikt, skatos tikai pēc ghz, gb, tad no tā arī nav nekāda īpaša labuma, ja zinu, kam dators būs paredzēts un ņemu visu uz dullo.. :)

Vēlētos, lai kāds man vismaz apmēram apskaidrotu kādi modeļi, labāki būtu cs serveru turēšanai (vairākiem) + lai arī pats pie datora varētu pasēdēt netā, tā lai man ar serveriem viss ok..

Jo tur visādi cipari (AMD Ahlon 23023+ 2312 mb bla bla) varu domāt ilgi, nesapratīšu visus tos ciparus, plusus, ja nav rakstītis: ghz, gb. :) :)

EDIT: Un vai ir tādi kompja dzesētāji ?

EDIT2: Laikam gribēju, bet neierakstīju. Cena max 700 ls.

Edited by akec
Link to comment
Share on other sites

Vēlētos, lai kāds man vismaz apmēram apskaidrotu kādi modeļi, labāki būtu cs serveru turēšanai (vairākiem) + lai arī pats pie datora varētu pasēdēt netā,

Ja tu gribi tureet serveri/serverus + vel speelet kaut ko, vai vispaar kaut ko dariit... aizmirsti par to :thumbsup: Neviens normaals cilveeks serveru uztureeshanai neizmanto windowsu.. Linuxu gan, protams, vari seedeet netaa, tur vel sho to dariit arii speeles speeleet, bet katraa zinjaa tas nav gudri..

Link to comment
Share on other sites

Elementāri Vatson.

Paņem serveru pc, tev ar to pietiks. ^^

Aizej uz kādu labu datorveikalu un izklāsti ko tu vēlies, tad pasaki, lai iedo tā izdruku un ieliec šeit, lai varam ietestēt.

Otrs variants ir:

AMD Athlon Phenom X4 9600 black edition 2.3Ghz 2 +2 Mb sAM2 procesoru, mātespalti, kas atbalsta procesoru (sAM2 + AMD 790FX Crossfire/SB600 ATX Gygabyte GA-MA790FX-DQ6), bet šīs 2 lietas jau izmaksās ap 250 ls, tad atbilstošu Operatīvo atmiņu (2-4 Gb) un vēl video 512 Mb (DRR4), cietni pox kādu. Kompis sanāks īsts zvērs, vilks pāris serv kā sūdus un pats varēsi darīt ko gribi. Bet domāju, ka tu netērēsi tik lielu summu.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...