doGY Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 kr4 lieta tāda ka gribu paprovēt pasūtīt no ebay kautko. Kas jādara? i banka ir, kr4 visu soli pa solim pastastiet. piem. registrejies uzpied uz preces spied pirkt vai kaa? :):) dumbest Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 (edited) http://pages.ebay.com/education/index.html angļu valodu proti? http://www.onkulis.com/viss-par-ebay/ http://www.onkulis.com/2006/08/09/ieskats-iepirksanas-ebay/ Edited January 23, 2008 by moby Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 sāksim ar to, ka paskaties vai tev ir VISA kredītkarte nevis visa electron . Tālāk piereģistrējies paypal ( ļoti vienkārši ) Tad reģistrējies ebejā un sāc iepirkties, pirms kautko bido, pārliecinies, ka preci sūta uz mūsu banānu valsti. Buy it now nozīmē, ka tev nav jāpiedalās izsolē, bet vari uzreiz nopirkt(parasti lētāk gan sanāk piedalīties izsolē) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Tur tak kā pērc, tā jau viss apskaidrots uzreiz tik labi, ka aklam invalīdam būtu jāsaprot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted January 20, 2008 Author Report Share Posted January 20, 2008 maestro kkada ... a kaad aatskiriba visa vai visa elektronik ? ja caur ibanku to dara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 nekas tur nenotiek caur ibanku, viss notiek caur paypal, kurā tu piereģistrē savu karti. un viņi tev automātiski noskaita no konta, karoč www.paypal.com aizej un palasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted January 20, 2008 Author Report Share Posted January 20, 2008 ali ieej luudzu gign kanala Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 nelietoju irc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 maestro neder. maestro ir debetkarte. tev vajag kredītkari. Lētākais variants ir aizej uz hansabanku un paņem visa classic. 10 ls uz diviem gadiem. Mastercards unibankā bija 20 ar kaut ko gada maksa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted January 20, 2008 Author Report Share Posted January 20, 2008 labi raxtiisus visu te kr4 personal acount premier vai buisnes Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 nav starpības, es paņēmu business Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 (edited) es tev linku iedevu, atver paskties, tur viss pat ar bildītēm ! Edited January 20, 2008 by moby Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 da lol dogij vai tev vieglāk nebija klasē Atim paprasīt visu par šito šitu, viņš tak Uchihas krekliņu caur ebay ir pircis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 protams der arī american express kredītkarte. daži pārdevēji piedāvā arī norēķināties ar bankas starpniecību, bet tas iznāks daudz dārgāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invincible Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 viens jautaajums, kas ir piemeeram kad pasuuta telefonu no ebaya? vini stradaa latvijas tiiklos? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 tev ir jāskatās, vai viņš ir atbloķēts - es esmu divus pasūtījis - abi strādāja / bija atbloķēti Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 un vēl skaties vai ir frekvences pieejamas tādas pašas kā šeit. Bet nu jau pēdeējos gadus būtiski neatšķiras eiropas no štatu frekvencēm Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted January 21, 2008 Author Report Share Posted January 21, 2008 esmu dabuujis acc paypala, kas jadara talak ? ka var naudu no savas i bankas aizsuutit uz paypalu kur lai atrod to kontu jeb e pasta adrese? un kur jaraxta ta epasta adrese jo nelauj kkadu simbolus WATAFAK HEEELP Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Tava IBANKA TUT ŅIPRIČOM ! TEV VAJAG VISA VAI MASTERCARD VAI CITU KREDĪTKARTI ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted January 21, 2008 Author Report Share Posted January 21, 2008 nestreso lūdzu, paldies! es to visu saprotu bet es uzdevu jautaajumu atbildi Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted January 21, 2008 Report Share Posted January 21, 2008 Cmon tur takš viss tik vienkārši sarakstīts, ka cilvēkam kurš kautcik rubī eng vajadzētu saprast... Un moby tev atbildēja uz jautājumu. Ibanka tev nav vajadzīga ( nu labi tik cik apskatīties to 4ciparu kodu, kuru pēc tam jāievada paypal lapā. ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 Labi uzdošu pavisam vienkāršu jautājumu ar garumzīmēm ! KO man tālāk darīt kad esmu izveidojis paypal akountu ? ? ? ( ja es zinātu un būtu izlasījis visu es taču nerakstītu šeit ). KAA LAI TO NAUDU DABUUN UZ PAYPAL ACC KAA LAI NAUDU DABUUN UZ PAYPAL KONTA ? ? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 (edited) Mani vnk fascinee tas kaa dogy pateicaas, akd vinjam vispaar cilveki megina palidzeet, dogy iedzer vitaminus + baldiriani, un nomierinies... Pagaidaam izskatas, kad tu neesi gatavs vispaar ne ebay ne paypal, jo pie pirmaas shaizes tu sacelsi visu gign aughsaa HEEEEELP HEEEELP !!!! Un taagd tev atbilde - 1)Kad tu uztaisi paypal account, tu registrejoties pievadi karti no kuras skaitiit naudinju. Taa karte ir tev pievienota paypal account. 2)Iedomajies, kad paypal ir milziiiiga banka, kuraa tu ieskaiti savu naudinju, taa ir pieturai naudai, kameer vinji sanem apstiprinajumu, kad prece ir nosutiita, un viji dod naudu talaak. 3) Kad buusi veicis paaris pirkumus, tev uz ibanku atnaaks maskajus pa 1.5 eiro, tur tev buus jaatrod 4 ciparu kods un tas jaievada, tur kur tev prasiiits. Kad tas buus izdariits, tu buusi pilnvertiigs paypal customer 4)Iepercies cik gribi talaak, nu protams cik finanses atlauj Atceries tava karte un paypal ir viens vesels ! Edited January 22, 2008 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Un taagd tev atbilde - 1)Kad tu uztaisi paypal account, tu registrejoties pievadi karti no kuras skaitiit naudinju. Taa karte ir tev pievienota paypal account. 2)Iedomajies, kad paypal ir milziiiiga banka, kuraa tu ieskaiti savu naudinju, taa ir pieturai naudai, kameer vinji sanem apstiprinajumu, kad prece ir nosutiita, un viji dod naudu talaak. 3) Kad buusi veicis paaris pirkumus, tev uz ibanku atnaaks maskajus pa 1.5 eiro, tur tev buus jaatrod 4 ciparu kods un tas jaievada, tur kur tev prasiiits. Kad tas buus izdariits, tu buusi pilnvertiigs paypal customer 4)Iepercies cik gribi talaak, nu protams cik finanses atlauj Atceries tava karte un paypal ir viens vesels ! a tu savu 4ciparu kodu dabūji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted January 22, 2008 Author Report Share Posted January 22, 2008 es nestresoju vnk vēl tagad neviens neatbildēja uz manu jautājumu Takā man pašam ir visa electronic es dabūju american blue. bencik paldies bet starp 1 un 2 jautaajumu man vajag zinaat kaa lai es to naudu dabuunu uz to paypal ? ? ? ? ? kur lai es atrodu kontu vai kas tur paypay konts ir kaads? ? ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now