WePoiD Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Es visu salieku pareizi pēc netii pamācības kā uzlikt amxbans, bet kad visu salieku nevienam no adminiem neiet acc, tikai no servera console iet.. kāpēc tā? Ko esmu nepareizi izdarījis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
4ava Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 pamacibu parlasi tur viss pateikts Link to comment Share on other sites More sharing options...
WePoiD Posted January 20, 2008 Author Report Share Posted January 20, 2008 Nē, visu pamācību esmu pārlasījis, kas par vainu ka acc nevienam neiet, tai skaitā man.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4ava Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 točna esi akls. un kas tad tavā uzskatā ir šis? laikam lasīt nemāki!! * Adminu Pievienošana Tagad jums admini būs japievieno users.ini failā, gan arī jūsu AmxBans adminu sadaļā, sql tabulās un tad jāapstiprina ievelkot ķeksīti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WePoiD Posted January 20, 2008 Author Report Share Posted January 20, 2008 Man tagad neuzrāda serveri tur iekš amxbans =[ Esmu pareizi uzrakstījis? sql.cfg ? amx_sql_host "localhost" amx_sql_user "root" amx_sql_pass "parole" amx_sql_db "bans" amx_sql_table "amx_bans" amx_sql_type "mysql" Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 kā mēs to varam zināt, tu tak tur konfigurēji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now