Roy Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 Sveiki visi... Šodien sanāca bagais šits ar kameru - canon a610 Lieta tāda ka izdomāju iztīrīt savu atmiņas karti un samest bildes uz pc...- bildes no kameras uz pc pārmetu caur atmiņas karšu slotu kas ir pieejams portatīvajam pc... Kad pārkopēju bildes uz pc un ieliku karti atpakaļ kamērā vienīgais ko es varēju pateikt bija WTF! - kamerā radija "Card locked" Pirmais kas man ienāca prātā bija tā poga kas ir uz atmiņas kartēm lai nevarētu neko izdzēst utt...bet tomēr vaina nav tur jo tā poga stāv uz `unlocked` Ieliku arī orģinālo atmiņas karti kas gāja līdzi pērkot kameru - rezultāts - nekāds arī rāda ka karte ir bloķēta Vai to karti(vai kameru?) ir iespējams kaut kā atbloķēt?! Ceru ka te būs kāds guru kas man varētu palīdzēt šajā situvācijā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted January 20, 2008 Author Report Share Posted January 20, 2008 c`mon.... help me... - kartes formatēšana neko nedod - kameras restarts kas ir piejams opcijas neko nedod ŠHITS: canonam ir ievūvēts Li-ion akumulatoriņš, kas uzlādējas no lielā aķa/baterijām kas man visticamak pišš mozgus... jo citām kamēram viņu varēja izņemt bet man viņš ir iebūvēts :@ :@ aa die iebūvēts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted January 20, 2008 Author Report Share Posted January 20, 2008 Paldies par palīdzību Roy :* tu esi tik mīļš Varam lockot ciet... problēma atrisināta Ja nu kādam gadās kaut kas līdzīgs tad varu pateikt kāda bija vaina: Tipa fotoaparāta kartes slotā ir bloķēšanas kontakats kuru vajag nedaudz paspaidīt ar adatu vai ko citu un viss aizies Super cik jautri ir sarunāties pašam ar sevi un vēl pie tam vesali 3posti pēc kartas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts