KpC Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 es nesaprotu kapec es visu izdaru pec Netii pamacibas bet man nelauj izveleties serveri... sinii vietaa Tālāk - augšā labajā stūrī izvēlnē, izvēlamies Админы сервера un izvēlamies savu serveri, gadījumā ja tā tur nav, tad restartējiet to, vai nomainiet mapi un ja vēljoprojām neparādās, tad jūsu sql.cfg failā norādītā informācija ir nepareiza. Mans sql.cfg ari ir pareizs serveris arii on... kas pa vainu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 99% sql ir nepareizs... Nu ned*rs, ka VISU izdariji kā vajag... 1% esi atstājis visādus UgunsMūrus, kas bloķē savienojumu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamikaza2 Posted January 20, 2008 Report Share Posted January 20, 2008 tu pluginu es iemetis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KpC Posted January 20, 2008 Author Report Share Posted January 20, 2008 nebiju viss ok...+ noka4aaju amxbans 5.0 anglisku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now