l33t Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 tā teikšu vienkārši - man nav talants uztaisīt trakera ikonas,un pagaidām neesmu nekur atradis kādu kurš man varētu palīdzēt.gfx neviens nevar palīdzēt lielie pro. tātad ja nu te ir kāds kurš var man uztaisīt,tādas simpātiskas torrentu ikonas būtu ļoti pateicīgs. (42x42 pix) Music/MP3 Music/Videos TV/XViD TV/Packs Movies/Eng Movies/Rus Movies/DVDR Games/PC Appz Movies/HDTV Misc Anime TV/Sport XXX zinu ka godie māk ar ps ņemties,kamoon Link to comment Share on other sites More sharing options...
4ava Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 (edited) mierīgi uztaisīšu , protams par cash pa velti neviens neies ķēpāties:) šijos laikos pat tinte dārga Edited January 18, 2008 by 4ava Link to comment Share on other sites More sharing options...
sroupe Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 nevar nepiekrist pok3monam, neticu, ka tāpat par es būšu ļoti pateicīgs, kāds tev kko darīs, saki uzreiz, ko esi gatavs dot pretī. Starpcitu iekš gugles nu noteikti foršas ikonas netrūkst, kur nu vel ar šādiem tekstiem, tākā pameklē cītīgāk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4ava Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 (edited) da zb pa pokemonu saukāt! vnk steigā rakstīju! izlaboju jau visu , garumzīmes saliku Neciešu vārdu pokemons P.S. Ja to teici par manu avataru , tad vnk patīk man tā bilde ! Edited January 18, 2008 by 4ava Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted January 18, 2008 Author Report Share Posted January 18, 2008 var slēgt ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
4ava Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 MM , skaidrs ar tevi , kā izdzirdi vārdu cash tā sabīsties? DOmā ja veikalā teiksi sameklējiet man 3 labākās brendija pudeles ,tad tev par viņām nebūs jāmaksā Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted January 18, 2008 Author Report Share Posted January 18, 2008 aizver muti dauni Link to comment Share on other sites More sharing options...
4ava Posted January 18, 2008 Report Share Posted January 18, 2008 Boo kā nobijos. tu jau stresā slīksti ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts