Jump to content
GIGN Forum

Acc Uz Csdm

HaosX
 Share

Recommended Posts

Sveiki visi it ipasi admini!

Sodien 14.Janvari no pulkst 21:00 - 21:22 ap to laiku es speleju un tur bija vismaz kadi 4 čīteri ar wh, aim

Un neviens admis nebija serveri visi teica vienreiz kads tak bano tos 4iterus. Es iedomajos ienakt 1188.lv chata pie jums gign adminiem un rakstiju lai jus atri nakat gign.csdm serveri bet nekadas reakcijas! Tapec izdomaju rakstit pieteikumu!

Mani sauc Māris cs speleju 1gadu un paris menesus. Man ir 14 gadi driz paliks 15! Cs speleju ar niku HaosX.

Nekad netikas iet ara no gign servera jo tur ir interesanti spelet pret stiprakiem pretiniekiem neka pats esi un tad peksti ierodas 4iteri un visu izjauc. Ludzu uzklausiet mani! Apsolu acc turesu godam, man vajag paris komandas un viss ban,kick u viss ja protams dosiet acc.

Paldies ka uzklausijat! :latvia:

Nu vismaz var redzēt, ka pieteikums no sirds rakstīts.

Bet HaosX, mēs pat runāt nevaram sākt par tiesībām, jo mums tev viņas nav kur uzlikt. Nu ja, un reģistrēts niks joprojām maksā 10ls. To lietu vispār varētu mēģināt pamainīt... Bet tas tik drīz nenotiks.

Pēc būtības es ar varētu prasīt acc, bet tas vēl nav tik vajadzīgs, gan jau vēlāk. ^^

Tu vari prasīt acc arī uz Pub, bet diez vai tu dabūtu, un prasīt jau var visu, tikai bez adminu atbalsta un stundām etc... tev neviens neko nedos!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...