HaosX Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Sveiki visi it ipasi admini! Sodien 14.Janvari no pulkst 21:00 - 21:22 ap to laiku es speleju un tur bija vismaz kadi 4 čīteri ar wh, aim Un neviens admis nebija serveri visi teica vienreiz kads tak bano tos 4iterus. Es iedomajos ienakt 1188.lv chata pie jums gign adminiem un rakstiju lai jus atri nakat gign.csdm serveri bet nekadas reakcijas! Tapec izdomaju rakstit pieteikumu! Mani sauc Māris cs speleju 1gadu un paris menesus. Man ir 14 gadi driz paliks 15! Cs speleju ar niku HaosX. Nekad netikas iet ara no gign servera jo tur ir interesanti spelet pret stiprakiem pretiniekiem neka pats esi un tad peksti ierodas 4iteri un visu izjauc. Ludzu uzklausiet mani! Apsolu acc turesu godam, man vajag paris komandas un viss ban,kick u viss ja protams dosiet acc. Paldies ka uzklausijat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 1. tajā momentā serverī bija admins, kurš ļoti labi redzēja situāciju 2. tev nav admini, kas tevi iesaka 3. tev nav reģistrēta nika, kur uzlikt tiesības! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Ak tad tāpēc šotdien tik pēkšņi gribēji mani savā klanā. Kas attiecas uz šo čali, pēc pieteikuma neizskatas pietiekami nobriedis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaosX Posted January 14, 2008 Author Report Share Posted January 14, 2008 Oho akec nezinaju ka esi vispar gign registrejies! un Tas ka gribeju tevi sava team nenozimeja to ko tu domaji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 (edited) Ne tikai reģistrējies, bet ir arī admins. Domāju, ka daudz citi spēlētāji ir vairāk pelnījuši admina tiesības nekā tu Edited January 14, 2008 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
kek`s Posted January 14, 2008 Report Share Posted January 14, 2008 Piedod vecais (mazinjais ) Bet kaut arii tev viss buutu es shaubos vai tev kaads kko iedotu, jo kaa jau akec teica, tu neesi paarak nobriedis un liidz ar to, es jau juutu kad tev chiitera atpaziishana arii bus lielas probleemas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 15, 2008 Report Share Posted January 15, 2008 Nu vismaz var redzēt, ka pieteikums no sirds rakstīts. Bet HaosX, mēs pat runāt nevaram sākt par tiesībām, jo mums tev viņas nav kur uzlikt. Nu ja, un reģistrēts niks joprojām maksā 10ls. To lietu vispār varētu mēģināt pamainīt... Bet tas tik drīz nenotiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oscars Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Nez vai csdm serverī nevar pateikt, kurš čīto un kurš ne. Vecums izsaka visu, gandrīz visu. Pēc būtības es ar varētu prasīt acc, bet tas vēl nav tik vajadzīgs, gan jau vēlāk. ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
godiE Posted January 22, 2008 Report Share Posted January 22, 2008 Pēc būtības es ar varētu prasīt acc, bet tas vēl nav tik vajadzīgs, gan jau vēlāk. ^^ Tu vari prasīt acc arī uz Pub, bet diez vai tu dabūtu, un prasīt jau var visu, tikai bez adminu atbalsta un stundām etc... tev neviens neko nedos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts