Jump to content
GIGN Forum

Zinu Zinu, Ir Jau Runaats... Pings


eziic
 Share

Recommended Posts

Izrakaajos pa mekleetaaju, bet neatradu pilniigi neko deriigu savai situaacijai. Taatad, pirmo reizi muuzhaa man ir probleema ar CS pingu. Situaacija pavisam jociiga, bet nu lai nu taa buutu. Taatad. Kompis kaa kompis, nopirkts maajas vajadziibaam, lai siikajiem ir ko dariit un lai man ir ko dariit, kad atbraucu paciemoties [P4 3.0ghz, 1gb rams, video GeForce 6800 128mb]. Saakumaa, speleeejot gign'aa, viss bija chiki, vieniigi fps mani pamatiigi izbriiniija - 60 un nekustaas. Salasiijos gudras lietas par to Vertical sync, izsleedzu un viss chiki - fps 99, kaa tam arii jaabuut. Tad sanaaca paspeeleet vienaa pazinju serverii. Uz serveri varam vainu nelikt, es esmu vieniigais, kam tur ir taads pings, paareejiem viss ir okej. Bet man ir okej uz apmeeram 30 sekundeem, un tad iepingoju paari 1000. Nav ne mazaakaas nojausmas kas vareetu buut par vainu, taapeec ja nu kaads ir saskaaries ar shaadu probleemu un zina kaa to labot, buushu prieciigs uzklausiit. Paldies jau ieprieksh. :thumbsup:

p.s. Lietas, ko peec manaam domaam nevar vainot:

1. Nets. Okej, MDSL nets, bet man vinjsh maajaas ir jau kopsh pasha pirmaa kompja, un ar manu personiigo kompi, kas pie shii neta staaveeja ieprieksh nebija nekaadu probleemu.

2. Kompja parametri. Okej, varbuut esmu auns un neko nesaprotu, bet man pirmais kompis bija apmeeram 2reiz shvakaaks par sho, kas maajaas staav tagad, un pat ar to probleemu nebija. Pie tam siikie uz vinja bombii GTA SA bez emocijaam, taa ka neticu, ka vaina vareetu buut tur.

3. Serveris. Jaa, piekritiishu, ka, piemeeram, gign'aa pagaidaam shaadu probleemu neesmu noveerojis, bet kaa attaisnojums tam ir tas, ka citiem shajaa serverii probleemu, cik nu maniiju, nebija.

post-2877-1200075343_thumb.jpg

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

nu domajams, ka varētu būt pie vainas tas ka pc ir piekružots, bet nu maz ieteikmē tas, bet man tev neliels pretjautājums, tev visos serveros ping 1000 vai taja drauga serverī? vot man ar tada lieta bija, ka draugam bija MDSL un un man ir savadaks un lieta tāda ka šie divi interneti, manejais un mdsl neiet kopā, vienkārsi nav labs savienojums kaa teikt :) un draugam mana serveri bija ari 1000 pari pings, bet ja izsledz pilnigi visu, skype utt tad nu tas pings bija ap 100 :)

Link to comment
Share on other sites

Pie vainas ir IP adrese... Kā esmu novērojis specifiskas IP adreses ļoti slikti "veido attiecības" ar dažiem serverim... Manuprāt tā ir kkāda proveideru nesaderība... Bet tas ir tikai mans viedoklis...

Link to comment
Share on other sites

Bac, tu mani uzskati par idiotu vai kaa? :) To es taa kaa zinu, bet arii tas nepaliidz.

Par to IP adresi runaajot, liekas diivaini, ka probleema vareetu buut paaris ciparinjos. Bet nu var jau buut. :hrmmm:

EDIT* Un potams tev bija jaaiespamo veelreiz. Apsveicami. Starp citu, IP adresi nomainiiju, nepaliidz.

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...