miak Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Kur var noladet CSDM modu...zinu esu apnicigs bet sry ..tatad kur var to noladet tikai nesakat amxmodx.org es skatijos tur ka tas plugins izskatas nesapratu neko... man pa grut :D......Domaju jau gatavs csdm mods.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 (edited) Bļ** mirsti! Zb ar saviem stulbajiem topikiem, googli nejēdz izmantot??? P.S. Kurš apmācija Tevi datora ieslēgšanā??? P.S.S. Rij mau** Edited January 8, 2008 by kiwix Link to comment Share on other sites More sharing options...
remix.cc Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 omg... viss skiet gruuts pirmo reizi, bet kadu dienu vajadzees arii pasham kko izdariit... nelaiziisi tak tu rokas visiem peec kaartas, lai tev kko prieksa izdara... te forumaa ir lieliska pamaciiba, kaa uztaisiit savu serveri... pachakareejies.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Vajag filtru kas filtrē šitos jautajumus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Viņi tikunta prasis Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 ..tatad kur var to noladet tikai nesakat amxmodx.org es skatijos tur ka tas plugins izskatas nesapratu neko... man pa grut :D......Domaju jau gatavs csdm mods.. paaugsies, sapratīsi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts