kemperix Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Kaa es taisu serveri un es negribu ip tadu ar cipariem ka var uzlikt piemeram boomheadshot.oo.lv kaa tadu var uzlikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 www.oo.lv reģistrējies un uzliec subdomēnu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
marens8 Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 (edited) Tu meklet maki ?? es pagajush nedelj uztaisiju pamacibu ! paskaties 2 - 4 labas atpakalj ! AIZRIJIES Sheit un ja nebusi tad skruvets tad atchoknisies viena raviena:saistiba ar ip ! Edited January 7, 2008 by marens8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kemperix Posted January 7, 2008 Author Report Share Posted January 7, 2008 man bija ta te Specified domain name resolves into incorrect IP-address ([83.143.18.124]). Read the rules of domain attaching. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marens8 Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Karoch kad tu taisi sev jau server sub domain ir ta ierksti kaka.oo.lv tad grupa A tad ip:host raksti sab ip un pie MX ip rakti to pashu ip ku ierktijji tur MX ieliktskini un tajja wildcard ari ieklikskini un ta apply un tad restart server pagaidi kadas 15 min un wola sub domain gatavs ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marens8 Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 a un draugs tev navs roteris ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theNTH Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Simtsmiljionudeviņitukstošideviņdesmtideviņi reizes izrunāts. Varbūt šo jautājumu varētu katru dienu atbildēt. Uzspied search un ieraksti oo.lv, būs daudz lapas kur par to ir runāts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts