ToVinci Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 VAI IR IESPEJAMS tads sudins piemeram ka piespiezot pogu visi playeri kas atrodas konkreta vieta nomirst.. piemeram es nospiezu pogu un visi kas ir CT bazee nomirst... JA TAS IR IESPEJAMS tad kads var ludzu siki paskaidrot kaa? butu loti pateicigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyforger Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 uztaisi triger_hurt taisa ar to pasho ko trepes teksturu AAA un uzliec vinam vardu un tad pogu uztaisi kas norada uz to vardu un pie flagiem tur vajag uztaisiit veeel lai ir triger un tad ir jaskataaas kaa tu veel gribi ka vinsh stradaa tikai vienu reizi ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToVinci Posted January 7, 2008 Author Report Share Posted January 7, 2008 ja es gribu 1 reizi - nu man ir mape kur ir slegtas telpas kuras var uztureties tikaj sakumu.. un man vaig tadu pogu lai T piemeram butu iespeja novakt CT ja tur ir kads free frags XD ceru ka saprati XD UN PALDIES Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyforger Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 aizmirsti par tadu domu man shkiet ka nav iespejams vispar kautkas tads Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now