ANALGINS Posted December 29, 2007 Report Share Posted December 29, 2007 interesants taitls ha? gribetos tadu uzdavinat bralim dzimshanas diena, parcik personiski ar "lielajiem purva sportistiem" saskare ikdiena maza, domaju varbut kads no shejienes zin, cik maksa aprikojums:) kamera keiss, velams butu ja kamerai varetu ari pievienot mashinas saruniekartu, lai brauksanas laika varetu ari ierakstit ko sturmanis un pilots runa aa un ja atuvenas izmaksas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted December 29, 2007 Author Report Share Posted December 29, 2007 ta vien liekas ka jums nav nekadas nojausmas par ko es runaju klozojiet topiku ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 es zinu, ka tas ir dargi. Viens dzeks gribeja pirkt no manis kameru, jo tai bija kaut kads krutais kontroles ports, bet ar tadu domu, lai to kameru izmantotu tikai ka ierakstitaju, bet signals naktu no sadalitaja uz kuru gaja citu kameru bilde. vel zinu, ka ir par 150$ ebaja tada kamera, ko liek pie kiveres un ta filme. Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomassN Posted December 30, 2007 Report Share Posted December 30, 2007 vel zinu, ka ir par 150$ ebaja tada kamera, ko liek pie kiveres un ta filme. Beefs LV tada ir? varetu CS pafilmeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted December 30, 2007 Author Report Share Posted December 30, 2007 tomassn stulbais iidiots tikai par cs'u laikam doma.... teddy shodien padalijas ar infu un aptuvenais cipars ir 800$ itka nav nemaz tik traki, ja pienjem ka taja komplekta ir vis ko man vaig, tedijs zinaja teikt ka kameras maksa no kadiem 25 vai 35ls kas ir pat ljoti leti butu forshi sanjemt vel kadu infu par sho teemu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted January 3, 2008 Author Report Share Posted January 3, 2008 kads var iedot kadu apdeitu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now