flashback Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Kāds nezin kādu labu video cutteri, ar ko izgriezt no video failiem fragmentus? Pamēģināju googlē daudzus, bet visi kaut kādi mēsli - vai nu jāpērk vai arī, ja ir par brīvu, tad neko sakarīgu nevar izgriezt, jo skaņa iet kādas 2 sekundes pa priekšu un tas smird un man neder. Ja kāds zin - būtu forši, ja varētu man ieteikt + pateikt, kur es tādu varu dabūt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Nozodz kārtīgu mantu, piemēram, Adobe Premiere, un graizi uz nebēdu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 ar to pašu sony vegas var tīri labi graizīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 29, 2007 Author Report Share Posted December 29, 2007 Vegas man momentā aiztaisās ciet kā mēģinu kādu .avi failu tur iebāzt. No tā premiere NEKO nesaprotu. Ok, pamēģināšu novilkt jaunāku vegasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts