wallstreet1 Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Sveiki, es veršos pie jums Gign.lv lai rastu atbildi 1 Maza jautajuma. Ka Lai es sava war3 serverī lai dabunu lai butu Save Xp jo, kad es ieej serveri esmu dabujis 3 lvl (piemeram) tad Dc uztaisu ieej iekšā un man atkal viss Xp pa 00 . Vai Kads varetu izskaidrot vai iedot PLuginu vai adresi kur tas atrodams. " P.S. Zinu Daudz teiks Ka tu esi LOL's Pamekle Gign.lv . Bet es jums ludzu palidzat. Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grow3r Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 vispar tu zini LOL nozimi???? (Pateiksu prieksa nav nekas rupjs) war3ft.cfg faila tur apstie pirmas 4 rindinas un redzesi tur ir pieminets SAVE un tur izvelies 2 vai 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wallstreet1 Posted December 28, 2007 Author Report Share Posted December 28, 2007 Thx. Pastišo s Un ja kas es Zinu LOl nozimi (smejies vien skaļāk) PALdies ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now