eM` Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 Vai no šejienes ir kāds, kurš ir nopelnījis burzs.com reālu naudu? Un kas to visu sponsorē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 Netici,tak ko raxta un runaaa...Musdienaas pa velti neviens neko nedod! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted December 26, 2007 Author Report Share Posted December 26, 2007 Viens te mani sakārdināja, ka vienas dienas laikā 60 pāri latus dabūja burzā Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 Varbuut kko sanjem, es tiiri nezinu. Bet, pag! Ja jau nesanjemtu kaapeec tad visi ir kaa apslimushi uz to burzs?? Ja nekaa nav kaapeec tad visi seezh vinjos? Droshvien tur ir savs aakjis Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 Āķis ir tāds, ka cilvēki ir stulbi un tic tām muļķībām Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 aakjis tāds, ka visi cer dabūt kaukādu piķi, bet līdz šim vēl neesmu dzirdējis, ka kāds tur kauko baigi dabūjis būtu. Par tiem 60 LS - tīrākās muļķības manuprāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted December 26, 2007 Author Report Share Posted December 26, 2007 (edited) Jāpagaida kāds, kurš šo jau ir pārcietis Negribās ar īpaši sākt, ja pēc tam beigās tik liels appisiens. Edited December 26, 2007 by eM` Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted December 26, 2007 Report Share Posted December 26, 2007 Nedomaaju kad tik daudz ir stuulbu cilveeku Omg, es domaaju kad vinji sanjem kaut 1 euro! Sanaak ka domaat var daudz ko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted December 26, 2007 Author Report Share Posted December 26, 2007 Draugos katru dienu saņemu pa vēstulei. Starpcitu, par burzs.com uzzināju tepat kādam signatūrē. Šodien vēl, tāpēc arī sāku interesēties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Smagi kļūdies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 burzs.com ir vietējo censoņu taisīts projekts un pilnīgākais lohatrons tiem kas netic ka ir daudz stulbu cilvēku par nigēriešu vēstulēm esat dzirdējuši? nu tipa esmu gāztā karaļa dēls ar 40 miljoniem bankā, palīdzi un dabūsi 30% un tik pieprasa no tevis naudu dokumentiem, kukuļiem utt. tad nu lūk šie izdzimteņi GADĀ no vienas pašas Anglijas izkrāpj pāri par 190 000 000 mārciņām tieši tā - 190 miljonus no viena cilvēka padsmit vai pārdesmit tūkstošus caurmērā idiotu netrūkst jau einšteins teica "ir 2 bezgalīgas lietas - visums un stulbums, bet par pirmo neesmu drošs" Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Peļu mesli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 tiem kas netic ka ir daudz stulbu cilvēku par nigēriešu vēstulēm esat dzirdējuši? nu tipa esmu gāztā karaļa dēls ar 40 miljoniem bankā, palīdzi un dabūsi 30% un tik pieprasa no tevis naudu dokumentiem, kukuļiem utt. tad nu lūk šie izdzimteņi GADĀ no vienas pašas Anglijas izkrāpj pāri par 190 000 000 mārciņām tieši tā - 190 miljonus no viena cilvēka padsmit vai pārdesmit tūkstošus caurmērā idiotu netrūkst jau einšteins teica "ir 2 bezgalīgas lietas - visums un stulbums, bet par pirmo neesmu drošs" WoW Pirmo reizi redzu šo džek uar tik orģinālu niku kā Bārbijzivs Bet nju pilnigi piekritishu!Šitās lietas un cilveku piesaistes ir tikai un vienigi vienas milzigas mahinacijas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 vispār jau ir bārbijvecis nevis zivs:) patiešām ir ir ļoti daudz lētticīgu cilvēku, kas domā, ka patiešām tagad pelnīs viegli naudu. Tā vienkārši nenotiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 ū, jums mana ziftiņa iepatikusies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 Oij piedod ka nodeveju tevi par bārbijzivi Bildiite vnk izsita no sliedeem Ir ir beigais vecis Link to comment Share on other sites More sharing options...
baarbijvecis Posted December 28, 2007 Report Share Posted December 28, 2007 kas tad man galvenais jau ir cilvēks... bet nu puffy ir smuka zivtiņa, tas gan tiesa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now