ExtraOrdinary Posted August 14, 2004 Report Share Posted August 14, 2004 nu lieta taada ka uztaisiju format cietajam un tagad ieinstaleeju dc++ raxtu hubus kaadus vien patiik visur paraada shito kas tas i pa suudu n kaa noveerst ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 15, 2004 Author Report Share Posted August 15, 2004 nu bljee 14 views un neviens nevar paliidzeet !!! kamoon man muuziku vajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 15, 2004 Author Report Share Posted August 15, 2004 aij lab var lokot paarinstaleeju windows jo bija tas suuda viirus ka paraada timer un peec 1 minuutes restartee pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 15, 2004 Author Report Share Posted August 15, 2004 bljaaa atkal format uztaisju un atkal neiet tas suuda dc++ blje un cs`aa arii nekur nevar piekonekteet Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted August 15, 2004 Report Share Posted August 15, 2004 Shis topiks atgaadina chatu ar sevi.......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_FireStorm_ Posted August 16, 2004 Report Share Posted August 16, 2004 hubs nomiris Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 16, 2004 Author Report Share Posted August 16, 2004 visi hubi ? vieniigi uo tiku klaat bet nokachaat neko nevar.....konekshan taimaut raada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted August 16, 2004 Report Share Posted August 16, 2004 Visi taadi izpaliidziigi Diemzheel me neko nerubii, taapeec nevar nekaadiigi paliidzeet! Ieteiktu pabljaustiities veel, moshka kaadas dzirdiigas ausis sadzirdees Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted August 16, 2004 Report Share Posted August 16, 2004 pameegjini uzlikt pasive... mosh paliidzees, man paliidzeeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted August 16, 2004 Report Share Posted August 16, 2004 es varu vienkaarshi dereet ka k-kaadi settingi nav uzlikti teiksim ar firewll'u vai citaadaam liidziigaam lietaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 16, 2004 Author Report Share Posted August 16, 2004 jp probleema bija firewallaa kaa jau biju domaajis man hakers jobans pisaas klaat un tapeec es nogriezu pavisam kkaadu tur portu nost a turpat izraadaaas iet i cs i dc++ taka aizgriezu skabekli tikai tai ip kas lauzaas iekshaa un tagad viss iet ak es laame Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted August 16, 2004 Report Share Posted August 16, 2004 ExtraOrdinary Posted on Aug 16 2004, 01:32 PM jp probleema bija firewallaa kaa jau biju domaajis man hakers jobans pisaas klaat un tapeec es nogriezu pavisam kkaadu tur portu nost a turpat izraadaaas iet i cs i dc++ taka aizgriezu skabekli tikai tai ip kas lauzaas iekshaa un tagad viss iet ak es laame nezinaaju ka dc+ un cs iet caur vienu portu... btw tu bankaa straadaa (un no turienes cs speelee?), ka tev "hakers jobans pisaas klaat"? + tu "piegriezi skaabekli tikai tai ip" - pastasti man arii plz, kaa to var izdariit, neliekot proxy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihoner Posted August 16, 2004 Report Share Posted August 16, 2004 Zini man nepatikk tas dc++ pameklee ramblera tur vell var atrast programas liidzigas dc++ ar kuraam cilveki apmainaas ar saviem datiem un speleem ja es ne6aubos viena taada ir cow laikam ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 16, 2004 Author Report Share Posted August 16, 2004 aij da pofig kko es tur sataisju un dc++ man patiik labi un ir okey viss var sleegt ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 17, 2004 Report Share Posted August 17, 2004 man tas pac bija pamegini uz bridi atselgt firewali [ja nav bail ka kads tew pasppes uzlauzt kompui ] Nu vo es kad atsledzu firewali man aizgaja viss jo tu nebija iedots vinam acces pie neta tam dc++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 17, 2004 Author Report Share Posted August 17, 2004 a nahuj man jaasleedz faierwalli nost ja es varu wnk palaist vinjam acessu taapat murgs tas BIJA un tapeec tagad dereetu lock Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 17, 2004 Report Share Posted August 17, 2004 A man veiksite spiid man ne fire wall ne antivirusa nava neviens nelauzas ieksa viss mierigi pie manis hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reno Posted August 17, 2004 Report Share Posted August 17, 2004 A man veiksite spiid man ne fire wall ne antivirusa nava neviens nelauzas ieksa viss mierigi pie manis hehe labs naak ar gaidiishanu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sh!d Posted August 17, 2004 Report Share Posted August 17, 2004 nezinu vai kaads pie pilna praata esosh cilveeks meegginaatu ieliist Rembo kompii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted August 17, 2004 Author Report Share Posted August 17, 2004 njaa spameri atrada saulainu vietinju kur sadirst savus bezjeedziigos reply`us probleemas vairs nav taka vareetu vairs te nepiedirst blje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now