Jump to content
GIGN Forum

Visai Steidzama Lieta

eziic
 Share

Recommended Posts

Novilku FL studio ar domu, ka buushu baigi gudrs un pa nedeelju speeshu kaut ko uzveidot. Taa nu ir sanaacis, ka ne velna neesmu gudrs un tur tomeer ir vajadziigs mazliet lielaaks talants, lai kaut ko no taa zveera dabuutu aaraa. Bet doma un vajadziiba tomeer spiezh, taapeec arii shobriid esmu sameeraa ieshkrobojies un mekleeju paliidziibu sheit. Taatad...

Man vajag kaadu, kas darbojas ar taada veida programmu mazliet nopietnaak nekaa to meegjinaaju dariit es un taadu kas to tik tieshaam arii maak. Tas var nebuut arii FL studio, man iisteniibaa pilniigi vienalga kas taa ir par programmu, vienkaarshi manis pasha izveele krita uz to FL, jo bija dzirdeets, ka neesot iipashi sarezhgjiita programma. Jaa, nu kalbasu es tur varu uztaisiit, bet man vajag tieshi preteejo - uztasiit leenu pavadiijumu dziesmai. Un to izdariit man nu nekaadi nesanaak. Taatad mekleeju cilveeku ar shaadaam speejaam. Ir tikai viens nosaciijums - tam briinumam buutu jaauztop 24 stundu laikaa, jo laika ir ljoti maz. Protams, tas nav nekas tik ljoti svariigs [okej, prieksh manis ir] un es nenomirshu, ja nevienu taadu cilveeku neatradiishu, bet tas buutu ljoti ljoti labi, ja viss tomeer izdotos kaa ieplaanots. Ja ir pavisam liela nepiecieshamiiba, varam sarunaat arii par samaksu. Luudzu sakontakteet mani caur PM cik aatri vien iespeejams. Katraa zinjaa liels paldies jau ieprieksh. :thumbsup:

EDIT* Varam lockot. Diemzheel buus jaameklee alternatiiva, jo laikam neviena nav taada te. :ermm:

Edited by eziic

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...