gamerxnet Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 (edited) kads man var pateikt kas tas par plugin kad tevi novac tad rada sarkanu vai zilu stripu no tas vietas kur tevi novaca Edited December 22, 2007 by gamerxnet Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 tas ir WH, un ja serveris uz kura grib tādu draņķi uzlikt neiet ideāli, un nevienam pings nav augtsāks par 15(tas ir max) tad varbūt tas palīdzēs redzēt kas čīto, jo ar tādu kaku viss raustās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamerxnet Posted December 23, 2007 Author Report Share Posted December 23, 2007 nu tad pasaki ka vinju sauc jo tads ir daudzos serveros ar to hujnju Link to comment Share on other sites More sharing options...
tk1 Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Iseāls plugins, kādreiz jav vaicāju, neviens itkā nezin tas ir WH, un ja serveris uz kura grib tādu draņķi uzlikt neiet ideāli, un nevienam pings nav augtsāks par 15(tas ir max) tad varbūt tas palīdzēs redzēt kas čīto, jo ar tādu kaku viss raustās. Nu baigo noslodzi viņš radī nevar! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Bljeedj, man ir tas plugins nezinu kaa sauc, tgd esmu pie vecvecaakiem Kad buuhsu pateikshu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CJxx Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Nu baigo noslodzi viņš radī nevar! nu es nez, kā ar to slodzi, tik zinu ka no viņa nav galīga jēga, galīgi stulbs, raustās utt.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KineenS Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Lagus vispaar viņš nerada un neko jēdziigu ar nedara! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now