Jump to content
GIGN Forum

Nokia 5310 Vs Nokia 5610

eziic
 Share

Recommended Posts

Taatad biju noskatiijis sev naakamo mobiilo - Nokia 5310. Nezinu pat iisti kaapeec taa izdomaaju, bet laikam jau man patiik tas, ka vinjsh taads forshs plaans, kabataa aiznjem maz vietas etc. Tas, starp citu, bija arii iemesls kaapeec njeemu V3i. Labi, bet tam iisti nav noziimes. Taa kaa taa Nokia joprojaam Latvijaa taa pa tiesho iisti nav nopeerkama par normaalu cenu, un taa kaa man ir baigais slinkums kaut ko mekleet, nejuutu peec taa vajadziibu un labaak sagaidu kad vinjsh paraadiisies neta veikalos, tad joprojaam neesmu vinju iepircis. Jau laiku atpakalj zinaaju, ka liidz ar vinju iznaak arii 5610. Dizainiski nemaz nav tik slikts, pie tam kamera vinjam labaaka + veel tas, ka jau shobriid Latvijaa pilni interneta veikali un pa 200Ls vinju jau var mieriigi iepirkt. Taatad, ko es ar to visu gribeeju pateikt:

Man neinteresee ne cenu atshkjiriibas, ne arii tas, ka shis ir smukaaks un tas nee. To visu es jau zinu. Arii to, ka vienam ir labaaka kamera par otru es arii zinu. Man interesee tiiri praktiskais viedoklis no lietotaajiem - cik telefons eerts, kaada tad galu galaa ir taa Xpress Music skanja etc. Zinu, ka noteikti nebuus daudz taadu kas man vareetu paliidzeet, jo 5310 taa oficiaali Latvijaa laikam nemaz veel nav nopeerkams, bet es ceru uz kaada 5610 lietotaaja viedokli, jo shobriid saaku svaarstiities no pirmaa varianta uz otro. Jau ieprieksh milziigs paldies. :thumbsup:

Te tev diezvai kads pateiks, kas lacitim ieksas. Vispar es tev iesaku, tapat, ka jebkuram citam, pirms pirksanas ieiet www.gsmarena.com, jo tur ir pilnigs apraksts par telefona tehnisko pusi (lv interneta veikalos ir 50/50 pareizi rakstits), attiecigo mobilo telefonu modelu lietotaju atzinas (par tavu konkreto ir ap 700) uc noderigas lietas potencialajam pircejam.

Par 5610:

http://www.gsmarena.com/nokia_5610-reviews-2086.php

Par 5310:

http://www.gsmarena.com/nokia_5310-reviews-2087.php

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...