neo007700 Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Patreiz atgriezos pie vecajam spelitem un saku spelet Mafia the Lost Ciy oF Heaven, bet iesprudu pie vienas misijas un man vajag palidzibu, proti kur tu dzenis pakal tam dzkeam lidz osati, un kas tur jadara, es tur visus atvacu, bet nezinu, kas jadara, kipa kautkas ar vilcienu? Ja kds atceras, ludzu pasakiet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLL Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 atceros, kad es speeleeju sho speeliiti, tieshi tajaa pashaa misijaa iespruudu, bet nekur neko neprasiiju, vienkaarshi paartraucu speeleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Vilcienam pie rata ir tāds maziņš sūdiņš, kas neļauj vilcienam izkustēties! Uzšauj pa viņu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Ja es nekļūdos, tur vajdzēja palaist vilcienu, lai tas sāk braukt virsū tai mašīnai un viņš man liekas izlec ārā, but I could be mistaken... Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 (edited) jap, es arī sāku spēlēt, un pie šitas misijas esmu, kā es pisos, psc. un tad draugs pateica par to sūdiņu pie vilciena.. nu nēesmu vel mēģinājis iziet, nedeļas laikā apņemošos to izdarīt. Edited December 16, 2007 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
neo007700 Posted December 16, 2007 Author Report Share Posted December 16, 2007 Nu es jau sauju, bet nekas nenotiek, vinjam kadas 50 reizes trapiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 arii tiesi tas pats!! mans risinaajums taapat kaa ell izdzees nafig to speeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 vispirms jāparbīda pārmijas tā, lai vilciens pēc tam slidētu uz tām durvīm, kur Morello iebēg (tad, kad tas tiks izdarīts, varēs to kluci noshaut nost) Link to comment Share on other sites More sharing options...
neo007700 Posted December 16, 2007 Author Report Share Posted December 16, 2007 Man sanaca, var slegt ciet, bet any way vinjs bija vnk janonem ar peles labo tausinju, nevis jasasauj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 varbūt neliels offtopic, bet parasti kad nevaru kādā spēlē kauko izdarīt un iesprūstu, pameklēju iekš youtube walkthrough....agrāk, kad spēlēju cauri hitman visas daļas, tas baigi palīdzēja. arī pēc izietām misijām bieži vien mēdzu apskatīties kā tur vajadzēja/varēja iet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 es youtubā meklēju, bet tur nebija. tikai kkādi tipo treileri mafijas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now